Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Showroom area

VL-Carré

VL-Carré

Modern en stoer

Deze veranda uit de Verandaliving collectie heeft een moderne en stoere look. Een kubistisch, rechthoekig design met geïntegreerde dakhelling. Standaard uitgevoerd met een extra sterke goot, liggers en staanders. Uitermate geschikt dus voor grotere afmetingen. Standaard geleverd in 4 RAL-kleuren: antracietgrijs, diepzwart, zilverbrons en gebroken wit. Andere kleur? Ook dat is mogelijk. Met de modellen uit de Verandaliving collectie kunnen we nagenoeg al uw wensen realiseren. Uiteraard is deze overkapping ook uit te bouwen naar een complete tuinkamer. Bezoek onze showroom en laat u adviseren!

Verandaliving Carre

Kenmerken VL-CARRÉ

Geniet van een vrij uitzicht

Met de Verandaliving collectie profiteert u van onze jarenlange ervaring met het samenstellen en monteren van maatwerk veranda’s. Een collectie aluminium tuinkamers en overkappingen die helemaal geproduceerd zijn volgens onze wensen. En waarmee wij nagenoeg al uw verandadromen mee kunnen realiseren. De VL-Carré is tijdloos mooi. Standaard kan deze veranda tot 7 meter breed en 6 meter diep geleverd worden uit 1 goot en met 2 staanders. Daarmee heeft u een prachtig mooi uitzicht zonder obstakels. De glashelling van het dak is bij deze veranda geïntegreerd in de liggers waardoor het geheel een rechte, kubistische uitstraling heeft. 

Vrij uitzicht met de VL-Carre

Uitbreidingen en opties

Van overkapping tot complete tuinkamer

Ook de VL-Carré is compleet naar wens samen te stellen en uit te breiden. Wij voorzien u graag van advies hierin. U kunt uw overkapping uitbreiden met vaste wanden, glazen schuifwanden, kozijnen en deuren. Maar bijvoorbeeld ook zonwering, led-verlichting en heaters. Er zijn voldoende opties mogelijk om er een tuinkamer naar ieders wens van te maken. En heeft u al gedacht aan tegelwerk en elektra? Hiervoor werken wij met vaste partners. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Verandaliving service

PROFESSIONELE MONTAGE

Verandaliving meet uw project altijd gratis in en levert uw veranda exact op maat aan. Uiteraard zorgen onze monteurs voor een professionele montage en ruimen wij alles netjes weer op. 


10 JAAR FABRIEKSGARANTIE

De VL-Carré wordt geproduceerd in Duitsland en geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie. Optimale kwaliteit en zekerheid dus. 

Verandaliving inmeetservice

Meer weten over de VL-Carré?

Deze veranda in het echt bekijken? Maak dan nu een afspraak voor een adviesgesprek in onze showroom. Een eerste algemene richtprijs aanvragen? Vraag dan een offerte bij ons op.