Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk

Open dagen 15 en 16 januari 2024

Open dagen Michel Oprey Verandaliving

In januari organiseert collega Michel Oprey & Beisterveld weer een aantal open dagen in haar showroom in Vianen. Dit jaar met als thema ‘The Experience of Living’. Uiteraard zijn de deuren van Verandaliving op deze dagen, maandag 15 januari en dinsdag 16 januari, ook geopend. Het perfecte moment om u mee te nemen in de laatste ontwikkelingen binnen de markt, ons assortiment en samen te proosten op 2024.

DE NIEUWSTE COLLECTIES EN MATERIALEN

Tijdens de open dagen presenteert Michel Oprey & Beisterveld haar nieuwste trends, collecties en materialen op het gebied van natuursteen- en keramiek vloertegels, wandtegels en sanitair. De open dagen zijn daarnaast het startschot van een nieuwe richting, Oprey 2.0 en de rebranding van het merk met o.a. een nieuw logo.

PRESENTATIE NIEUWE VERANDALIVING COLLECTIE

Ook Verandaliving zal deze dagen haar deuren openen. We vertellen u graag alles over de samenwerking met Michel Oprey & Beisterveld, de ontwikkelingen in de markt én presenteren u graag onze nieuwe Verandaliving collectie. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

NIEUWSTE COLLECTIE TEGELS VOOR UW TUINKAMER

Bezig met de aanschaf van een tuinkamer? De keramische tegels van Michel Oprey & Beisterveld zijn hiervoor uitermate geschikt. Bekijk de nieuwste collecties en laat u adviseren. Verandaliving is dealer van Michel Oprey & Beisterveld en zorgt ervoor dat uw tuinkamer van A tot Z opgeleverd wordt, inclusief nieuwe tegelvloer!

LANGSKOMEN? LAAT HET EVEN WETEN!

Wilt u een kijkje komen nemen dan bent u van harte welkom. Fijn als u zich vooraf even aanmeldt. Stuur ons dan een mailtje op info@verandaliving.nl. Dan zien wij u graag binnenkort!
 

OPEN DAGEN MICHEL OPREY & BEISTERVELD | VERANDALIVING

De Limiet 21A, Vianen

Maandag 15 januari: 11.00 - 21.00 uur

Dinsdag 16 januari: 11.00 - 21.00 uur