Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Showroom area

Witte veranda

Modern, fris en ruimtelijk

Jouw ideale witte veranda

Een veranda schaf je aan als overgang van binnen naar buiten; heerlijk overdekt buiten kunnen zitten dus. Overweeg je een witte veranda? Een goede keuze. Witte veranda’s zijn er in verschillende stijlen en ontwerpen. Van modern tot klassiek. En in verschillende materialen. Op deze pagina lees je alles over witte veranda’s bij Verandaliving. Ook in onze showroom staan diverse witte veranda’s opgesteld. Dus kom langs en ervaar het zelf!

Veelzijdig wit

Vakantiegevoel in eigen tuin

Wit wordt vaak geassocieerd met rust, kalmte en ontspanning. Maar ook met zomer, vakantie en zelfs Ibiza. De perfecte kleur dus voor een veranda waarmee je het vakantiegevoel ervaart in eigen tuin 😉. Het past perfect bij een minimalistische en/of scandinavische stijl. Maar met de stijl van je witte veranda kun je uiteraard variëren. Ga je voor strak en modern, ronde vormen of wil je juist een klassieke uitstraling?

terrasoverkapping witte cube

Onderhoud van je witte veranda

Wanneer je kiest voor een witte veranda is het belangrijk dat deze duurzaam is en eenvoudig te onderhouden is. Alle witte veranda’s bij Verandaliving zijn gemaakt van hoogwaardig gepoedercoat aluminium met 5 tot 10 jaar garantie. Het materiaal is bestand tegen zon, wind en regen en werkt niet.  

Aluminium is daarnaast zeer makkelijk schoon te maken. En dat is wel zo handig als je voor wit gaat. Want ondanks dat een witte veranda niet sneller vuil wordt dan bijvoorbeeld een antraciet veranda, zie je vervuiling wel wat sneller op wit. Maar gelukkig kun je het frame eenvoudig schoonmaken met een beetje lauw zeepwater. Doe dit regelmatig dan geniet je optimaal van je witte veranda.

En dacht je dat wit gewoon wit was? Nee hoor! Ook als het gaat om een witte veranda kun je kiezen tussen verschillende soorten kleuren en afwerkingen. De basiskleur wit voor de meeste modellen is een witte structuurlak (RAL 9010). Bij een aantal modellen kun je ook kiezen voor crème wit gladde lak (RAL9001) of verkeerswit gladde lak (RAL9016).

De stijl van je witte veranda

Voor de stijl van je witte veranda kijk je natuurlijk je wat je mooi vindt. Maar vergeet ook niet dat de veranda straks 1 geheel vormt met je huis en/of tuin. Sluit een robuust hoekig model zoals Cube daar het beste bij of dient het juist een wat fijner model te zijn zoals Profiline. Hierbij kun je dan ook kiezen voor een strakke, ronde of juist klassieke gootlijst. Wil je optimale vrijheid in de maten van je veranda? Kijk dan ook eens bij onze eigen Verandaliving collectie. Daar kunnen we nagenoeg alle veranda wensen mee vervullen. 

Klassieke witte veranda

Jouw witte veranda uitbreiden

Maak er een tuinkamer van!

Een veranda betekent heerlijk overdekt buiten zitten. Maar als je meer wilt, kun je er ook een echte tuinkamer van maken. Dit betekent dat je voor- en zijwanden toevoegt en je jouw veranda dus kunt afsluiten. Hiermee kun je ook genieten van je witte veranda als het iets minder weer is. Je zit dan niet alleen overdekt maar ook uit de wind waardoor regen helemaal geen kans meer heeft. Uiteraard is er een ruime keuze in verschillende typen wanden, kozijnen en zelfs deuren.  

Verandaliving Carré

Een advies op maat?

Kom gerust eens kijken in onze showroom. We vertellen je graag meer over onze witte veranda's en onze service. Je ontvangt een passend advies en als je dat wilt een uitgebreide offerte.