Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk

Nieuw: de Verandaliving collectie

Verandaliving Carré

Nieuw bij Verandaliving: de Verandaliving collectie. Een eigen collectie overkappingen en tuinkamers waarin onze jarenlange ervaring met het samenstellen en monteren van maatwerk veranda’s samenkomt. Kwalitatieve aluminium veranda’s waar nagenoeg alle wensen van onze klanten mee gerealiseerd kunnen worden. Wij vroegen eigenaar Michel en verkoopadviseur Jolanda wat te vertellen over deze aanvulling op het assortiment.
 

Specialist in aluminium veranda's op maat

Eigenaar Michel Marbus: ‘Al jaren zijn wij de maatwerk specialist als het gaat om aluminium veranda’s. Wij werken hiervoor met de betere merken uit het midden tot hogere segment in de markt. Toch hebben onze klanten soms wensen die wij niet met het bestaande assortiment kunnen invullen. We zijn daarom op onderzoek uitgegaan en hebben gekeken welke mogelijkheden er waren om toch in deze wensen te kunnen voorzien.
 

Nog meer toepassingen voor maatwerk

Michel: ‘Uiteindelijk bleek het mogelijk al onze wensen te verenigen in een eigen lijn: de Verandaliving collectie. De collectie staat voor kwalitatief hoogstaande veranda’s met nóg meer toepassingen voor maatwerk. Vooralsnog betreft het de modellen VL-Premium, VL-Premium Plus en VL-Carré. Sterke en robuuste aluminium overkappingen en tuinkamers die nagenoeg in iedere smaak en afmeting verkrijgbaar zijn zonder in te leveren op de beleving van het buitengevoel.
 

Verandaliving Premium


Met de vertrouwde service & 10 jaar garantie

Adviseur Jolanda: ‘Uiteraard bieden we ook op onze eigen lijn de service die klanten van ons gewend zijn. Daarnaast zit er maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie op de Verandaliving collectie. Wij zijn ontzettend blij dat we deze lijn kunnen toevoegen aan ons assortiment en nog meer klanten optimaal kunnen bedienen.
 

Inmiddels zijn de Verandaliving modellen te bewonderen in onze showroom. Kom gerust een kijkje nemen en laat je informeren over de mogelijkheden!