Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Tuinkamer op maat

Uw unieke tuinkamer op maat gemaakt

Maatwerk tuinkamers bij Verandaliving

Uw project van a tot z geregeld

Hier bij Verandaliving in Vianen monteren wij al meer dan 15 jaar tuinkamers. Met zoveel verschillende wensen en situaties zijn maatwerk tuinkamers bij ons inmiddels de standaard. Onze werkwijze is simpel: stel uw ideale tuinkamer samen in onze showroom en laat deze monteren door het professionele Verandaliving montage team. Wij zorgen dat uw project van a tot z geregeld is.  

profiline tuinkamer met glazen schuifdeuren en gashaard

Deel uw maatwerk wensen

U krijgt een eerlijk advies

Eigenlijk is ieder tuinkamer project voor ons maatwerk. Want iedere situatie is uniek. U kunt erop vertrouwen dat u bij ons aan het juiste adres bent. Of u nu een speciale opstelling wilt, een gashaard wilt integreren tussen de glazen schuifdeuren of een speciale afwerking wenst in lijn met de rest van uw gevel, wij denken met u (en eventueel uw aannemer) mee. Ook hebben wij zelf voldoende professionals in ons netwerk waarmee wij al jarenlang werken. Wij zorgen altijd voor een eerlijk advies en een gedegen montage. 

Uw tuinkamer op maat samenstellen

Beleef het tuinkamergevoel in onze showroom

In onze showroom kunt u verschillende opstellingen bekijken en zelf ervaren. Hierdoor krijgt u een nog beter beeld hoe uw eigen tuinkamer eruit moet komen te zien. Wij verkopen aluminium tuinkamers van de merken Verasol en Weinor. In overleg met een adviseur bepaalt u het formaat, de opstelling en welk model hier het beste bij past. Er zijn vervolgens legio mogelijkheden qua kleur, profielen, dakbedekking, voor- en zijwanden en meer.

Showroom afspraak maken

Aankleding en uitbreidingen

Maak uw tuinkamer persoonlijk

Naast de meer standaard zaken zoals het toevoegen van verlichting en zonwering, kunnen wij u ook van dienst zijn bij de overige aankleding van uw tuinkamer. Wat denkt u van nieuwe bestrating, een buitenkeuken of een gashaard op maat? Ook het regelen van de elektra en het plaatsen van voorbeeld design heaters kunnen wij voor u verzorgen.  

Verandaliving tuinkamer met tegelvloer
inmeten

Gratis inmeten

Wanneer u bij ons in de showroom bent geweest ontvangt u een eerste offerte van uw tuinkamer. Omdat uw tuinkamer natuurlijk maatwerk is, zullen wij daarna altijd op bezoek komen om in te meten. We kijken hierbij nogmaals naar de afmetingen van de tuinkamer, fundering, maar bijvoorbeeld ook naar de locatie van regenpijpen en buitenlampen, uitsparingen in de gevel en meer. Onze ervaren adviseur zal alles nog een keer met u doorlopen en waar nodig nogmaals voorzien van advies.

offerte

Duidelijke offerte

Na het inmeten ter plaatse, passen wij de eerste offerte waar nodig aan waarna u de definitieve offerte van ons krijgt. Dit is een uitgebreide digitale offerte waar wij u een zo goed mogelijk beeld geven van uw tuinkamer op maat en de bijbehorende investering, werkwijze en service. Uiteraard bieden wij ook na plaatsing van uw maatwerk tuinkamer een uitgebreide fabrieksgarantie en Verandaliving service. Wij willen dat u zorgeloos kunt genieten van uw aankoop.

montage

Professionele montage

Na akkoord op de offerte plaatsen wij de bestelling bij onze leverancier. De levertijd verschilt per model en leverancier. Uiteraard proberen wij uw tuinkamer op het door u gewenste moment te plaatsen. Onze ervaren monteurs zorgen er uiteindelijk voor dat deze netjes en naar behoren wordt gemonteerd. Dit doen wij in 2 fases: eerst plaatsen we de veranda met zijwanden en daarna plaatsen we de voorwand. Zo bent u ervan verzekerd dat uw tuinkamer op maat perfect is geplaatst.

Verandaliving maatwerk Versasol profiline Maatwerk voor gashaard

Dit zeggen onze klanten

Jan en Virgi

'De tuinkamer is echt de beste aankoop van ons huis! Ondanks het Hollandse weer kunnen we nu op ieder moment volop genieten van het buitengevoel. We waren erg blij met de adviezen van Michel, bijvoorbeeld over de afmeting en montage van de tuinkamer. Ook onze vrienden en familie zijn iedere keer weer enthousiast als ze ons bezoeken!' 

Bewoners Jan en

Ook een tuinkamer op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak in onze showroom. We voorzien u graag van een persoonlijk advies!