Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Showtuin

Volledig assortiment

In onze showtuin kunt u alle soorten veranda’s van Verandaliving zelf komen bezichtigen. Er staan van deze modellen verschillende versies in de showtuin. Zoals een Greenline, uitgevoerd met glas en met een polycarbonaat dak, een Profiline uitgevoerd met een polycarbonaat dak en glas waarvan één volledig is uitgevoerd als tuinkamer. Zelfs een Highline CUBE uitgevoerd in een unieke en robuuste constructie kunt u bewonderen.
Naast het assortiment van Verasol bieden wij ook het volledige assortiment aan van Weinor en Pallazzo waarvan we prachtige showmodellen hebben staan. De meubels die wij over het gehele terrein gebruiken zijn geleverd door Kees Smit tuinmeubelen.

Showterrein afbeelding

Outdoor living experience

De showtuin is helemaal aangekleed met meubels, veranda's, fonteinen en zelfs een hele grote vijver. Zo komen de natuurlijke nuances van de showtuin volledig tot zijn recht. Daarnaast biedt de showtuin keuze uit een verscheidenheid aan tegels, zodat dit ook de perfecte plek is om passende tegels voor uw veranda of tuinkamer te vinden.

Showtuin vogelvlucht

Michel Oprey & Beisterveld

Doordat Michel Oprey & Beisterveld in Vianen zijn showtuin beschikbaar heeft gesteld, kunnen wij onze showmodellen de plek geven die ze verdienen.
Michel Oprey & Beisterveld heeft naast de showtuin buiten van 3.500 m2 ook een uitgebreide showroom binnen van wel 4.500 m2. Hier zult u zeker slagen als u op zoek bent naar keramiek of natuursteen. Zo kunt u naast een veranda of tuinkamer ook echt inspiratie opdoen voor het hele huis!

Michel Oprey & Beisterveld

Onze showtuin bezoeken?

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.