Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Pergola zonwering

Het stabiele zonnescherm met staanders

Pergola zonwering bij Verandaliving

Beschermd tegen zon, wind en regen

Wilt u zonwering voor uw terras waarbij u lekker kunt blijven zitten wanneer het waait of er een buitje valt? Dat kan met pergola zonwering, de stabiele zonwering op staanders. Verandaliving voert de pergola zonwering van het gerenommeerde merk Weinor. U heeft de keuze uit 2 topproducten: de Weinor Plaza Viva en Weinor Pergotex II. Gaat u voor een waterafstotend textieldoek of een 100% waterdicht cabriodoek? Aan u de keuze!

Weinor Plaza Viva

Textiele pergola zonwering

Terrasgenot bij vrijwel elk weertype! Met het textiele pergola zonnescherm Plaza Viva maakt u nu nog vaker en onbezorgder gebruik van uw terras. Of u de Plaza Viva nu gebruikt voor schaduw op een zonnige dag, als extreem stabiele weerbescherming bij stevige wind of als slimme regenbescherming tijdens een warm zomers buitje, u geniet zonder onderbreking van uw terras. Dankzij de voorste staanders kan het zonnescherm tot windkracht 6 uitgeschoven blijven. Zelfs bij gevels met minder dragende ondergronden, zoals oude gebouwen, is dit scherm veilig. Een buitje? Het zonnedoek van de Plaza Viva is waterafstotend en uiteraard verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins. Meer weten? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. 

Verandaliving pergola zonwering Weinor Plaza Viva

Weinor Pergotex II

Pergola zonwering met cabriodoek - 100% waterdicht

Beleef het cabrio gevoel in de openlucht! De pergola zonwering Pergotex II heeft een luxe uitstraling en is bovendien zeer stabiel. Met een druk op de knop schuift u het cabrio dak open en geniet u van de zon. Toch liever wat schaduw of begint het te regenen? Dan sluit u het dak toch gewoon weer? Onder vrijwel alle weersomstandigheden kunt u gewoon blijven genieten van uw terras. Het doek is namelijk voorzien van een PVC coating en is 100% waterdicht. De staanders zijn bestand tegen windkracht 6. Bovendien kunt u kiezen uit bijzonder veel framekleuren. Bekijkt u de Weinor Pergotex II brochure voor alle informatie. Of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. 

Verandaliving pergola zonwering Weinor Pergotex II

Opties voor uw pergola zonwering

LED verlichting, draadloze besturing en meer

Uiteraard biedt Verandaliving diverse opties om uw pergola zonwering helemaal aan te kleden. Met geïntegreerde LED-spots geniet u ook in de avond volop van uw pergola zonwering. Ook kunt u kiezen voor draadloze besturing via een afstandsbediening of App op uw telefoon. Met de weinor BiConnect besturing kunt u uw zonwering en verlichting heel eenvoudig bedienen. De zonnesensor laat de zonwering automatisch uitsturen, of u nu thuis bent of niet. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en geven u altijd een eerlijk en passend advies. 

Verandaliving draadloze besturing weinor biconnect

Interesse?

Meer weten over onze pergola zonwering of een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.