Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Projecten

Tuinkamer in voorjaarssferen

Het kan niet anders of je wordt vrolijk bij de aanblik van deze mooie witte tuinkamer in voorjaarssferen. Door de glazen schuifdeuren kun je al vroeg in het seizoen heerlijk beschut buiten zitten. Zie je jezelf al zitten aan het paasontbijt? Of 's avonds aan het gourmetstel met de hele familie? Dat scheelt weer vieze luchtjes in huis! Het frisse wit van de veranda geeft een extra licht en vrij gevoel en combineert met nagenoeg iedere kleur zodat je de inrichting gemakkelijk kunt aanpassen aan het seizoen!

witte tuinkamer in voorjaarssferen

Sfeervolle CUBE tuinkamer

Rob en Mabel wilden heel graag een fijne buitenruimte toevoegen aan hun leuke woning in Utrecht. Na wat vooronderzoek waren ze het eens, het werd een tuinkamer. Tijdens hun bezoek aan onze showroom, beslisten ze dat de Verasol CUBE het beste paste bij hun wensen én woning. De robuuste CUBE in de kleur antraciet, sluit perfect aan bij de constructie en kleuren van hun bijzondere huis. Om verbinding te houden met de speelse tuin, is de tuinkamer aan twee zijden uitgevoerd met handige glazen schuifdeuren. Aan de kant van de oprit kozen Mabel en Rob voor een sfeervol 4-vaks kozijn. Verder wilden ze graag zonwering/screens, een heatstrip en verlichting. 

Binnenkijken Verasol CUBE Verandaliving

Dakterras met Plaza Viva pergola zonwering

Met een dakterras op het Zuidwesten en dus de hele dag zon, had bewoonster Jolanda dringend behoefte aan goede zonwering. Na een bezoek aan de Verandaliving showroom had ze haar keuze snel gemaakt. Het werd de Plaza Viva van Weinor, een pergola zonwering op staanders van wel 5 meter diep. Inmiddels geniet Jolanda optimaal van haar dakterras en de schaduw op zonnige dagen. Ook als er een windje staat. En in het geval er toch eens een Hollands buitje valt, zit ze heerlijk droog. De extra volant beschermt tegen de laagstaande zon aan het einde van de dag. Kijk mee en geniet van de prachtige foto's!

Plaza Viva Pergola zonwering verandaliving

Profiline tuinkamer Utrecht

Tropische sferen in Utrecht! Deze Profiline tuinkamer is voor de bewoners een klein stukje Indonesië in eigen tuin geworden. Vanuit de woning loop je direct deze heerlijke tuinkamer in. Aan de schuttingkant is gekozen voor een aluminium wand met glazen spiekozijn. Aan de andere zijde is gekozen voor een glazen schuifwand om verbinding met de tuin te houden. Ook de voorzijde is voorzien van glazen schuifwanden. Hiermee kan de tuinkamer dus helemaal open of helemaal gesloten worden. De ronde sierlijst geeft de tuinkamer een zachte uitstraling die helemaal past bij het tropische sfeertje. 

Binnenzijde

Complete Profiline tuinkamer met gashaard

In Harmelen mochten wij een zeer complete tuinkamer plaatsen. Inclusief gashaard, verlichting, zonwering en screens. Optimaal genieten dus onder elk weertype. De bewoners kozen voor een Verasol Profiline in de kleur antraciet. De tuinkamer heeft een helder glazen dakbedekking, aan beide zijden glazen spiekozijnen en rondom glazen schuifdeuren. Hiermee is de tuinkamer compleet af te sluiten bij wat minder weer of juist helemaal open te zetten bij warm weer. 

tuinkamer met gashaard

Veranda 600cm X 400cm Boerderij

uitgelichte projecten: Boerderij veranda

De uitstraling is aan te passen aan iedere situatie. De veranda die wij geplaatst hebben bij deze prachtige boerderij komt goed tot zijn recht door de witte kleur die terugkomt in de boerderij en de klassieke gootkapafwerking. Deze veranda is uitgevoerd met een T200 onderdak zonwering van Verasol. Door de 400 cm diepte van de veranda is er gewerkt met een tussenoplossing om het doek op te vangen in het midden en zo het doorhangen tot een minimum te beperken. Wilt u ook onderzoeken of we in uw situatie een mooie veranda passend kunnen maken? Kom dan gerust een kijkje nemen op ons showterrein in Vianen.

Veranda Boerderij

Tuinkamer Hoef en Haag

uitgelicht project: tuinkamer nieuwbouw

Deze prachtige tuinkamer is speciaal naar wens gemaakt voor de bewoners van een nieuwbouwhuis in het nieuwe dorp Hoef en Haag. De bronzen kleur staat geweldig bij de stenen die gebruikt zijn voor deze huizen. De tuinkamer is compleet uitgevoerd met 5-voudige glasdeuren aan 1 zijkant en aan de voorkant, zonwering T350 met rits en een oplossing voor de zijwandaansluiting aan de bestaande muur van de aanbouw van de buren. De meubels waar we de tuinkamer mee hebben ingericht zijn afkomstig van Kees Smit tuinmeubelen.

Tuinkamer Hoef en Haag

Tuinkamer vrijstaand Vianen

Uitgelichte projecten: Naar wens gebouwd

Deze tuinkamer hebben we in Vianen geplaatst in juli 2018. Het is een duidelijk voorbeeld van zoeken naar oplossingen om een prachtige tuinkamer mogelijk te maken. De afmeting is 600x300 cm en bestaat - op de opening naar de schuifpui van het huis na - volledig uit glasdeuren. We hebben ervoor gekozen om naast de bestaande goot de constructie te bouwen en het geheel met aluminium rabat af te werken tegen het huis. Het is een zeer fraai project geworden met de bestrating van Michel Oprey en Beisterveld en de tuinmeubels van Kees Smit tuinmeubelen.

Vrijstaande tuinkamer antraciet structuur

Deep Black tuinkamer

Uitgelichte projecten: Luxe tuinkamer

De Deep Black veranda is een project van september 2017. Deze diepzwarte tuinkamer heeft een afmeting van 10 m. breed en een diepte van 3,5 m. De veranda heeft daarnaast als extra opties twee aparte zonweringen, heaters en 4 glasdeuren. Wilt u ook een luxe veranda met glazen deuren, heaters en 2 aparte zonweringen of een veranda compleet naar eigen wens? U kunt altijd op ons showterrein komen kijken of ons assortiment hier bekijken.

 

Deep Black tuinkamer

Profiline overkapping

Uitgelichte projecten: Maatwerk op aanvraag

De Profiline overkapping is in maart 2017 in samenwerking met de klant op maat gemaakt. De klant had de wens dat hij vanuit beide uitgangen van het huis droog onder de veranda kon staan. Daarom hebben wij een extra veranda geplaatst van 240x125 cm die aansluit op de grote veranda van 570x350 cm. Wilt u ook een op maat gemaakte veranda? Dan kunt u contact met ons opnemen of langskomen op ons showterrein in Vianen.

Profiline overkapping

Verasol Profiline overkapping 13 meter

Uitgelichte projecten: Volledige vrijheid

Deze Verasol glas overkapping is in maart 2017 geplaatst in Halsteren. De overkapping van 1300x350 cm met dubbele zonwering is op maat om de buitenhaard heen gemonteerd. De klant had bovendien de volledige vrijheid om de kleur van de overkapping samen te stellen. Alle veranda’s meten wij persoonlijk bij u thuis op om advies op maat te kunnen geven.

Verasol Profiline overkapping