Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Werken bij

Over Verandaliving

Verandaliving realiseert al 15 jaar luxe overkappingen en tuinkamers. Ons bedrijf is gevestigd in Vianen op het terrein van natuursteenspecialist Michel Oprey & Beisterveld. Hier vind je zowel een showroom als een uitgebreide showtuin met luxe tuinkamers, overkappingen en zonwering. Verandaliving werkt alleen met producten van kwaliteitsmerken zoals Verasol, Weinor en Sunmaster. Daarnaast verzorgen wij het complete project bij de klant: van inmeten tot montage en service. Ook verzorgen wij verlichting, verwarming en meer. Maatwerk is ons specialisme, hier onderscheiden wij ons mee. In samenwerking met enkele vaste partners verzorgen wij zelfs de bestrating en elektra in een project. Werken bij Verandaliving is dus werken aan het vervullen van de woon- en tuinwensen van onze klanten!

Ons team

Verandaliving bestaat uit een klein, hecht en vooral no-nonsense team. Samen werken we aan het realiseren van de mooiste resultaten en tevreden klanten. Ons team is een prettige mix van medewerkers met een dienstverband en zzp'ers. Daarnaast werken we nauw samen met een aantal (tuin)partners. Aan het einde van de werkweek is er uiteraard ruimte voor ontspanning met een gezellige vrijdagmiddagborrel. In de zomer zetten we ook graag de BBQ buiten! Omdat wij nog altijd groeien, zijn wij op zoek naar versterking. Hieronder vind je onze actuele vacatures. Gewoon een keertje de sfeer komen proeven? Kom gerust langs voor een bak koffie, je bent van harte welkom! 

Verandaliving kraan

Vacature monteur veranda's

Regio Midden Nederland

De vraag naar veranda’s en tuinkamers groeit en dus groeit Verandaliving. Zo hebben wij kort geleden onze showtuin uitgebreid met een grote binnentuin waar al onze veranda’s te bezichtigen zijn. Om aan de grote vraag te voldoen, staan wij te springen ons montageteam uit te breiden met professionele montage medewerkers. In de vorm van een dienstverband of zzp samenwerking, dat maakt ons niet uit. Ben jij die persoon of ken jij iemand? Laat het ons weten, wij maken graag snel kennis!

Vacature monteur verandaliving

Vacature technisch verkoopadviseur

Regio Midden Nederland

Ter versterking van ons gezellige team zoeken we een Technisch Verkoopadviseur (aantal dagen/uren in overleg). Ben jij klantgerichte verkoopadviseur met een goed gevoel voor techniek? En houd je er ook van de weg op te gaan? Dan zoeken we jou! In deze functie adviseer je onze klanten over luxe tuinkamers, overkappingen en zonwering van gerenommeerde merken. Daarnaast meet je deze ook ter plaatse in zodat ons montageteam een perfect passend product kan opleveren.

Showroom Verandaliving Vianen