Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk

Werken bij

Wij zijn op zoek naar enthousiaste technische medewerkers om ons team te versterken

Uitbreiding
De vraag naar uitbreidingen van woonhuizen groeit. Dit gebeurt steeds vaker via een veranda of tuinkamer. Door deze groeiende vraag zijn wij op zoek naar montagemedewerkers. Solliciteer direct, wij maken graag snel kennis met je.

Team
Je loopt de eerste weken mee met een ervaren monteur. Die laat je de kneepjes van het vak zien en legt duidelijk uit hoe het product in elkaar zit en waar je op moet letten. Allemaal met een mooi eindresultaat als doel. Verandaliving bestaat uit een mooi team waar plezier in het werk belangrijk is.

Jij
Van jou vragen we dat je flexibel in de omgang bent, zin hebt om te werken en bovenal klantgericht kunt denken en handelen. Wij zijn op onze beurt flexibel over het soort dienstverband, het aantal uren en op welke dagen je wilt werken of dat je wellicht als ZZP-er actief voor ons wil zijn. Leeftijd vinden wij onbelangrijk, wel dat je jong van geest bent en volwassen in de omgang.

Contact
Heb je zin in deze uitdaging en wil je zo mogelijk doorgroeien? Neem dan snel contact op via werken@verandaliving.nl.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste marketingmedewerkers om ons team te versterken

Marketing
Wij begrijpen dat marketing een belangrijk onderdeel is van een bedrijf dat nog te weinig aandacht krijgt binnen Verandaliving. Hiervoor zoeken wij dan ook met grote spoed en zorg versterking.

Plannen
We hebben binnen Verandaliving grootste plannen voor verdere uitbreiding en professionalisering. Denk hierbij aan een gedegen marketingplan voor de aankomende jaren, activatie via social media, het ontwerpen en produceren van communicatiemiddelen en het opzetten van campagnes via (gedrukte) media.

Jij
Ben jij zelfstandig, professioneel en weet je je goed te verplaatsen in de wereld van onze klanten? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou. Hiervoor heb je wel aantoonbare ervaring en kennis nodig, want we zoeken een ondernemende medewerker die zelfstandig zijn to-do list afwerkt en projecten tot in de puntjes begeleidt.

Wij
Voor al deze vaardigheden bieden wij een marktconform salaris, veel uitdagingen, mooie projecten, veel inspraak in de ontwikkeling van onze organisatie en vooral een plezierige werkomgeving.

Uitdaging
Word je enthousiast van deze vacature? Stuur dan een motivatiebrief, CV en je portfolio op naar werken@verandaliving.nl t.a.v. Michel Marbus en wij nemen snel contact met je op voor een kennismaking.

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige adviseur/verkoopmedewerker

Uitbreiding
De vraag naar uitbreidingen van woonhuizen groeit. Dit gebeurt steeds vaker via een veranda of tuinkamer. Door deze groeiende vraag zijn wij op zoek naar klantgerichte en technisch vaardige verkoopadviseurs. Solliciteer direct, wij maken graag snel kennis met je.

Werkzaamheden
Geen dag is hetzelfde als verkoopadviseur bij Verandaliving. Door de kleine en platte organisatie ben je betrokken bij het actief benaderen van potentiële klanten tot aan de nazorg bij oplevering van een veranda of tuinkamer. Hierbij komt het van pas dat je technisch inzicht hebt en dit kan vertalen naar de best mogelijke optie voor de klant. Bij een inmeting neem je de situatie op locatie op en is jouw advies intern én naar de klant de sleutel tot succes. Hiervoor vragen wij een flexibele houding en een gezond arbeidsethos. Wij onderscheiden ons door niet in marge en getallen te denken, maar in de mate van tevredenheid van onze klanten.

Aan de slag
Zie jij jezelf als een oprechte salestijger en heb jij ook klanttevredenheid hoog in het vaandel? Stuur dan snel een motivatiebrief en CV naar werken@verandaliving.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.