Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Vacature Monteur Veranda's

Groei je met ons mee?

Monteurs Regio Midden Nederland gezocht

De vraag naar veranda’s en tuinkamers groeit en dus groeit Verandaliving. Zo hebben wij recent onze showtuin uitgebreid met een grote binnentuin waar al onze veranda’s  te bezichtigen zijn. Naast luxe overkappingen en tuinkamers verkopen wij ook diverse typen buitenzonwering zoals knikarmschermen, rolluiken en screens. Om aan de grote vraag te voldoen, staan wij te springen ons montageteam uit te breiden met professionele montage medewerkers. In de vorm van een dienstverband of zzp samenwerking, dat maakt ons niet uit. Ben jij die persoon of ken jij iemand? Laat het ons weten, wij maken graag snel kennis!

Vacature monteurs Verandaliving

De functie

Over Verandaliving

Verandaliving realiseert al 15 jaar luxe overkappingen en tuinkamers. Wij werken met bekende gerenommeerde merken zoals Verasol en Weinor. Onze klanten ontvangen van ons altijd een eerlijk en passend advies. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en verzorgen wij alle werkzaamheden van het inmeten tot de montage. Het complete project van de klant is bij ons in goede handen. Zo leveren wij onder meer zonwering, verlichting en heaters voor veranda’s én verzorgen wij in samenwerking met enkele partners zelfs de bestrating en elektra.

Zo start je

Je loopt de eerste weken mee met een ervaren monteur. Die laat je de kneepjes van het vak zien en legt duidelijk uit hoe onze producten in elkaar zitten en waar je op moet letten. Allemaal met een mooi eindresultaat als doel. Verandaliving bestaat uit een mooi team waar plezier in het werk belangrijk is.

Dit breng je mee

Van jou vragen we dat je flexibel in de omgang bent, zin hebt om te werken en bovenal klantgericht kunt denken en handelen. Wij zijn op onze beurt flexibel over het soort dienstverband, het aantal uren en op welke dagen je wilt werken of dat je wellicht als ZZP-er actief voor ons wil zijn. Leeftijd vinden wij onbelangrijk, wel dat je jong van geest bent en volwassen in de omgang.

Solliciteren

Heb je zin in een uitdaging en wil je graag meegroeien met ons bedrijf? Neem dan snel contact op met eigenaar Michel Marbus via werken@verandaliving.nl of gebruik ons contact formulier.

 

 

Solliciteren of meer weten?

Interesse in deze functie of nog vragen? Neem contact met ons op!