Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Bovendakzonwering

Zonwering voor op uw veranda

Bovendak zonwering bij Verandaliving

BESCHERMING TEGEN ZON EN VERBLINDING

Met goede zonwering houdt u de warmte buiten uw veranda of tuinkamer. Zo zit u ook 's zomers heerlijk comfortabel onder uw overkapping. Verandaliving biedt u verschillende typen verandazonwering namelijk bovendakzonwering, onderdakzonwering en screens. 

De voordelen van bovendakzonwering
Bovendakzonwering is zonwering gemonteerd op het dak van uw veranda. Waar u bij onderdakzonwering gebonden bent aan de afmetingen van het dak, kunt u bij bovendakzonwering het doek extra laten uitsteken. Het voordeel hiervan is dat uw zonwering zo nog meer schaduw geeft. Het doek van uw bovendakzonwering wordt in tegenstelling tot onderdakzonwering wel meer blootgesteld aan de weersinvloeden. Al zal het doek bij bijvoorbeeld regen over het algemeen netjes in de cassette opgeborgen zijn. 

Bovendakzonwering van Weinor
Verandaliving voert de bovendakzonwering van Weinor. Hieronder vindt u meer informatie. Op basis van uw wensen, ontvangt u van ons altijd een eerlijk en passend advies.  

Weinor WGM Top

Bovengemonteerde verandazonwering

De bovendakzonwering van Weinor biedt optimale bescherming tegen zon en verblinding. Omdat de zon het glazen dak niet bereikt, scheelt dat enorm in de warmte ontwikkeling onder de veranda. Daarnaast kan het. WGM Top kan op vrijwel elke veranda of terrasoverkapping worden geplaatst, ook bij bestaande systemen. Dus of u nu een Weinor Terrazza Pure veranda heeft, een geïsoleerde serre of een terrasoverkapping van hout of met dakoverstek, de veelzijdige Weinor WGM Top is altijd de juiste keuze. U heeft een brede overkapping? Geen probleem! WGM Top is ook geschikt voor grote breedtes tot 6,5 mtr. uit één stuk. 

Verandaliving bovendakzonwering Weinor WGM Top

Optistretch doek met ritsgeleiding

altijd mooi strak gespannen

Een strak gespannen doek zonder lichtspleet aan de zijkanten? Dat kan met Weinor Optistretch. Het doek is in dit geval aan alle vier de kanten strak gespannen en het krachtige spansysteem met koorden zorgt voor een gelijkmatige doekstand. WGM Top is standaard uitgerust met een aandrijving zonder ontvanger. Als u voor een motoraandrijving met draadloze Weinor BiConnect besturing kiest, dan kunt u de zonwering per handzender of via de BiEasy-App voor iPhone en iPad heel eenvoudig bedienen. De optionele zonne-/windsensor laat het zonnescherm automatisch in- en uitschuiven, of u nu thuis bent of niet. Meer weten? Neem contact met ons op. 

Weinor WGM Top ritsgeleiding

Een persoonlijk advies?

Wij geven graag een persoonlijk en eerlijk advies op basis van uw wensen en situatie. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.