Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Tuinkamers

Het hele jaar door genieten

Maak van uw veranda een tuinkamer

Het hele jaar door genieten? Dat kan met een tuinkamer! Een tuinkamer is eigenlijk een veranda of overkapping die voorzien is van zijwanden en een voorwand. Een tuinkamer is dus helemaal af te sluiten. Zo kunt u ook bij minder goed weer optimaal genieten van uw veranda. 

Wij voeren de aluminium tuinkamers van Verasol en Weinor. Dit zijn gerenommeerde merken met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en een uitgebreide garantie. Afhankelijk van het type product zijn er verschillende opties mogelijk voor de voor- en zijwanden. Ook maatwerk is over het algemeen geen probleem. Onze monteurs zorgen voor een professionele plaatsing. Een uitgebreid eerlijk en persoonlijk advies? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op!

Verasol tuinkamers

Greenline, Profiline en Cube

Met de aluminium tuinkamers van Verasol kunt u alle kanten op. Van betaalbare kwaliteit met de Greenline, de grenzeloze keuzemogelijkheden van Profiline tot het robuuste design van Cube, er is voor ieder wat wils. Verasol biedt daarnaast uitgebreide mogelijkheden voor het samenstellen van uw tuinkamer. Het merk biedt een uitgebreid assortiment aan dichte wanden, glazen schuifwanden, glazen schuifpuien, spiekozijnen en meer. Volledige keuzevrijheid dus. Verandaliving is zeer ervaren met het monteren van Verasol producten, dus binnen no-time staat de tuinkamer van uw dromen!

Verasol tuinkamers

De Verasol tuinkamers bekijken

Benieuwd naar de tuinkamers van Verasol? Bekijk ze hier!

De Glasoase® tuinkamer van Weinor

Lichtdoorlatende elegantie

In de Glasoase® tuinkamer van Weinor zit u beschut tegen wind en regen en geniet u dus optimaal van de extra leefruimte en het buitengevoel. De basis van deze tuinkamer is de Weinor Terrazza Pure, een glazen terrasdak gebaseerd op een moderne kubistische dakvorm. Een innovatieve constructie, want in tegenstelling tot de klassieke aflopende terrasdaken is de helling bij de Terrazza Pure in de frameconstructie geïntegreerd. Daardoor is de helling van buitenaf niet zichtbaar. De w17 easy glasschuifwanden maken van de Terrazza Pure een echte tuinkamer ofwel Glasoase®. Dankzij de kozijnloze constructie geniet u van een onbelemmerd uitzicht en haalt u buiten naar binnen. 

Een advies op maat?

Maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom of vraag direct een offerte aan.