Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk

Zonwering

voor iedere situatie de juiste zonwering

Uitgebreide keuze aan zonwering

Wanneer u in de zomer comfortabel in uw tuin of veranda wilt zitten, is zonwering in veel gevallen onmisbaar. Verandaliving is uiteraard gespecialiseerd in zonwering voor uw veranda, overkapping of tuinkamer. We leveren echter ook pergola zonwering. Pergola zonwering wordt aan uw huis gemonteerd en op staanders geplaatst. Dit type zonwering beschermt niet alleen tegen zon, maar ook tegen wind en regen. Op deze pagina krijgt u een overzicht van onze zonweringsproducten. Wilt u weten wat voor uw situatie het beste geschikt is, neem dan contact met ons op. 

Onderdakzonwering

zonwering onder uw terrasdak

Wanneer u zonwering wilt voor uw veranda, overkapping of tuinkamer kunt u kiezen voor een onderdakzonwering of bovendakzonwering. U kiest er met andere woorden voor of het zonnedoek onder het terrasdak wordt geplaatst of erop. Beiden hebben natuurlijk hun voor- en nadelen. Zo is het voordeel van onderdakzonwering dat onder meer het doek beschermd is tegen wind en regen. De keuze hangt uiteraard af van uw wensen en situatie. Verandaliving voert de onderdakzonwering van de merken Weinor en Verasol. 

Verandaliving onderdakzonwering Verasol T200

Bovendakzonwering

bescherming tegen zon en verblinding

Naast onderdakzonwering voor uw veranda of overkapping kunt u ook kiezen voor een bovendakzonwering. Het doek wordt in dit geval op het terrasdak geplaatst. Het voordeel hiervan is dat u het doek kunt laten uitsteken zodat dit ook tegen verblinding kan fungeren. Verandaliving biedt uiteraard ook bovendakzonwering. Hiervoor hebben we de Weinor WGM Top in het assortiment. 

Verandaliving bovendakzonwering Weinor WGM Top

Pergola zonwering

genieten bij ieder weertype

Naast zonweringsoplossingen voor uw veranda biedt Verandaliving ook pergola zonwering voor aan uw woning. Een mooie zonweringsoplossing die tevens bescherming biedt tegen wind en een zomerbuitje. Weinor biedt twee soorten pergola zonwering: de textiele pergola zonwering Plaza Viva en de pergola zonwering met cabriodak Pergotex II.

Verandaliving pergola zonwering Weinor Plaza Viva

Screens

voor zonbescherming en privacy

Extra bescherming tegen de zon nodig in uw veranda of tuinkamer? Dat realiseert u met screens. Screens zijn vooral handig bij een laagstaande zon of wanneer u meer privacy wilt. Verandaliving biedt u de screens van de Duitse merk Weinor en het Hollandse Sunmaster. 

Verandaliving Screens Vertitex II

Persoonlijk advies?

Interesse in onze zonwering of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.