Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Zonwering

voor iedere situatie de juiste zonwering

Uitgebreide keuze aan zonwering

Wanneer u in de zomer comfortabel in uw tuin of veranda wilt zitten, is zonwering in veel gevallen onmisbaar. Verandaliving is uiteraard gespecialiseerd in zonwering voor uw veranda, overkapping of tuinkamer. Denk aan onderdakzonwering, bovendakzonwering en screens. We leveren echter ook zonwering voor aan uw huis zoals pergola zonwering, knikarmschermen, uitvalschermen, screens en rolluiken. Op deze pagina krijgt u een overzicht van onze zonweringsproducten. Wilt u weten wat voor uw situatie het beste geschikt is, neem dan contact met ons op. 

Onderdakzonwering

zonwering onder uw terrasdak

Wanneer u zonwering wilt voor uw veranda, overkapping of tuinkamer kunt u kiezen voor een onderdakzonwering of bovendakzonwering. U kiest er met andere woorden voor of het zonnedoek onder het terrasdak wordt geplaatst of erop. Beiden hebben natuurlijk hun voor- en nadelen. Zo is het voordeel van onderdakzonwering dat onder meer het doek beschermd is tegen wind en regen. De keuze hangt uiteraard af van uw wensen en situatie. Verandaliving voert de onderdakzonwering van de merken Weinor en Verasol. 

Verandaliving onderdakzonwering Verasol T200

Bovendakzonwering

bescherming tegen zon en verblinding

Naast onderdakzonwering voor uw veranda of overkapping kunt u ook kiezen voor een bovendakzonwering. Het doek wordt in dit geval op het terrasdak geplaatst. Het voordeel hiervan is dat u het doek kunt laten uitsteken zodat dit ook tegen verblinding kan fungeren. Verandaliving biedt uiteraard ook bovendakzonwering. Hiervoor hebben we de Weinor WGM Top in het assortiment. 

Verandaliving bovendakzonwering Weinor WGM Top

Pergola zonwering

genieten bij ieder weertype

Naast zonweringsoplossingen voor uw veranda biedt Verandaliving ook pergola zonwering voor aan uw woning. Een mooie zonweringsoplossing die tevens bescherming biedt tegen wind en een zomerbuitje. Weinor biedt twee soorten pergola zonwering: de textiele pergola zonwering Plaza Viva en de pergola zonwering met cabriodak Pergotex II.

Verandaliving pergola zonwering Weinor Plaza Viva

Knikarmschermen

Comfortabel buiten zitten op je terras

De bekendste zonwering voor aan huis, het knikarmscherm. Een zonnescherm met knikarmen die ervoor zorgen dat het doek zich uitstrekt. Dit type zonwering wordt gemonteerd aan de gevel van uw huis, vaak dus boven een terras. Het zorgt er vooral voor dat de zon en warmte uit uw huis blijven. Verandaliving levert knikarmschermen van het Nederlandse merk Sunmaster. Met keuze uit diverse modellen en een uitgebreid aantal doeksoorten en -kleuren.  

knikarmscherm sunmaster

Uitvalschermen

Het functionele en karakteristieke zonnescherm

Op zoek naar een sfeervol karakteristiek zonnescherm voor rondom het huis? Uitvalschermen beschermen tegen hitte en fel licht. Het doek van een uitvalscherm hangt deels voor het raam. Het is daarom vooral geschikt voor plekken waar niet veel langs wordt gelopen zoals een voor- of zijtuin of een verdieping. Overigens houdt u wel volledig zicht naar buiten. Uiteraard is er keuze uit diverse modellen en zijn er verschillende doeksoorten en -kleuren verkrijgbaar. Knikarmschermen van Sunmaster worden op maat gemaakt en zijn voorzien van een luxe afwerking. 

uitvalscherm sunmaster
screens sunmaster

Screens

zonbescherming en privacy

Extra bescherming tegen de zon nodig voor uw veranda, tuinkamer of huis? Dat realiseert u met screens. Met screens weert u warmte en zonlicht uit uw woning of tuinkamer. Ze houden tot wel 90% warmte en zonlicht tegen. Naast het weren van de zon, creëert u met screens ook privacy. Verandaliving biedt u de screens van de Duitse merk Weinor en het Hollandse Sunmaster. Afhankelijk van de toepassing en uw wensen bespreken wij graag de mogelijkheden met u.  

rolluiken verandaliving sunmaster

Rolluiken

praktisch en veilig

Op zoek naar een veelzijdige zonweringsoplossing? Rolluiken zorgen voor complete verduistering in uw (slaap)kamer en weren warmte uit uw huis. Omdat de luiken als het ware een isolerende laag vormen en kou weren, heeft u er ook in de winter profijt van. Daarnaast dienen rolluiken ook nog eens als optimale inbraakpreventie en hebben ze een geluidswerende werking. Verandaliving biedt het assortiment rolluiken van Sunmaster. We maken graag een offerte op maat!

Persoonlijk advies?

Interesse in onze zonwering of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.