Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Over ons

Wie is verandaliving

Wij van Verandaliving zijn al meer dan 15 jaar actief in het realiseren van uiteenlopende dromen voor onze klanten. Het belangrijkste vinden wij dat onze klanten tevreden zijn over het geleverde werk en dat zij een veranda hebben staan welke ze van tevoren voor ogen hadden. Dit doen wij door persoonlijk en klantgericht advies en werk af te leveren. 

Busje met logo

Waarom Verandaliving?

Wij van Verandaliving focussen ons erop dat de veranda zo veel mogelijk aansluit op de wensen van de klant. Daarnaast heeft Verandaliving de beschikking tot een showtuin waar u echt de beleving zelf kunt ervaren. Ons buitenterrein heeft een oppervlakte van circa 3500m2. Door deze ruimte komt de natuurlijke nuance van een tuin volledig tot zijn recht. Met keuze uit meer dan 200 verschillende soorten tegels is dit ook de perfecte plek om het plaatje compleet te krijgen voor uw droomtuin!

Showtuin vijver veranda wit 600cm X 400cm

Ook werken bij Verandaliving?

Bij Verandaliving zijn we op zoek naar nieuwe collega's die ons team willen komen versterken. Wil jij werken bij een snelgroeiend bedrijf met gezellige collega’s en interessante klanten? Kijk dan of er op dit moment een geschikte vacature voor je is.

Bekijk onze vacatures