Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Veranda's

terrasoverkappingen voor huis en tuin

Onze veranda's

Aluminium kwaliteitsveranda's van gerenommeerde merken

Beschut buiten zitten of op zoek naar extra leefruimte? Onze veranda's zijn helemaal naar wens samen te stellen en uit te breiden naar een complete tuinkamer.

Verandaliving biedt aluminium kwaliteitsveranda's van gerenommeerde merken als Verasol, Weinor en Pallazzo. Ook voeren wij onze eigen Verandaliving collectie. In onze showroom en showtuin kunt u alle modellen op uw gemak bekijken. In gesprek met een adviseur nemen wij ruim de tijd om uw wensen door te nemen en een voorstel op maat te maken. Hierbij geven wij u altijd een eerlijk advies op basis van onze jarenlange ervaring. Ook wordt uw veranda of tuinkamer altijd eerst ingemeten op locatie en kunt u een professionele montage verwachten. Uiteraard geniet u na plaatsing van onze uitgebreide Verandaliving service.

Wij begroeten u graag in onze showroom!

VL-Premium

Sterk en robuust

Profiteer van nog meer mogelijkheden met de Verandaliving collectie. Deze VL-Premium veranda is helemaal samen te stellen op basis van uw wensen en is standaard uitgevoerd met extra stevige staanders en een extra sterke goot. Hét model voor bredere en diepere afmetingen dus. Bij de VL-Premium kunt u kiezen uit 5 RAL kleuren; antracietgrijs, diepzwart, grijs aluminium, gebroken wit en glad wit. Uiteraard is ook het montage materiaal uitgevoerd in de gekozen RAL-kleur. Iets anders in gedachten? Speciale kleuren zijn mogelijk.

Verandaliving Premium

VL-Carré

Modern en stoer

Deze veranda uit de Verandaliving collectie heeft een moderne en stoere look. Een kubistisch, rechthoekig design met geïntegreerde dakhelling. Standaard uitgevoerd met een extra sterke goot, liggers en staanders. Uitermate geschikt dus voor grotere afmetingen. Standaard geleverd in 4 RAL-kleuren: antracietgrijs, diepzwart, zilverbrons en gebroken wit. Andere kleur? Ook dat is mogelijk. Met de modellen uit de Verandaliving collectie kunnen we nagenoeg al uw wensen realiseren. Uiteraard is deze overkapping ook uit te bouwen naar een complete tuinkamer. Bezoek onze showroom en laat u adviseren!

Verandaliving Carre

Verasol Greenline

Betaalbare kwaliteit

Op zoek naar een aantrekkelijk geprijsde kwaliteitsveranda? De Greenline veranda van Verasol is een mooie aluminium veranda voor een betaalbare prijs, zonder in te leveren op kwaliteit. U vindt de Greenline uiteraard ook in de Verandaliving showroom. De Greenline is verkrijgbaar in wit & antraciet, met 5 soorten dakbedekkingen en in 3 typen siergootlijsten. Daarnaast kunt u uw Greenline uitbreiden tot een tuinkamer en is deze aan te kleden met allerlei opties en accessoires. 

 

Verandaliving Verasol Greenline

Verasol Profiline

Volledig naar wens samen te stellen

In de Verandaliving showroom vindt u ook de Verasol Profiline veranda. Het meest veelzijdige model van Verasol met uitgebreide keuzemogelijkheden. U kunt de Profiline namelijk volledig naar wens samenstellen. Kies uit wel 15 kleuren, 5 soorten dakbedekkingen en heel veel opties en accessoires. Alleen een overkapping of toch een hele tuinkamer? Met de Verasol Profiline kunnen we de veranda creëren die perfect bij uw huis en tuin past!

Verandaliving Profiline showroom

Verasol Cube

Strak en zeer modern design

De Verasol Cube is de meest stoere en robuuste veranda in ons assortiment. Hij is geheel kubistisch uitgevoerd met strakke vlakken en heeft een moderne afwerking. De veranda is in twee kleuren te krijgen; antraciet structuur en Ral 9010 wit structuur. De constructie wordt aan een vlakke muur altijd op 2 staanders gemonteerd, is voorzien van gelaagd veiligheidsglas en zeer makkelijk te voorzien van een pui, zijwand of glazen schuifwand, omdat alle lijnen recht en waterpas zijn. 

Verandaliving cube showroom

Weinor Terrazza Pure

Het kubistische glazen terrasdak

Terrazza Pure, het glazen terrasdak van weinor, is gebaseerd op een moderne kubistische dakvorm gecombineerd met een innovatieve constructie. Klassieke terrasdaken lopen schuin af zodat het regenwater kan aflopen. Bij de Terrazza Pure is de helling in de frameconstructie geïntegreerd en daardoor van buitenaf niet zichtbaar. Het resultaat: een helder en kubistisch design in combinatie met een betrouwbare afwatering – de perfecte oplossing voor iedereen, die van veel natuurlijk licht op het terras wil genieten en gelijktijdig waarde hecht aan een betrouwbare en modern vormgegeven weersbescherming.

Weinor Terrazza Pure

Weinor Terrazza Sempra

De tijdloze glazen terrasoverkapping

Deze luxe designveranda van Weinor overtuigt met zijn tijdloze vormgeving en heldere lijnen. U kunt erop vertrouwen dat voor deze veranda alleen gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Er is keuze uit wel 200 framekleuren. Uiteraard is deze terrasoverkapping ook uit te breiden naar een complete Glasoase® tuinkamer. 

Verandaliving showroom Weinor Sempra

Pallazzo LOUNGE

Het architectonisch aspect voor ieder huis

In onze showtuin vindt u ook de Pallazzo LOUNGE terrasoverkapping. Een lamellen terrasoverkapping met een buitengewoon design en feilloze werking. De aluminium lamellen zijn elektrische bedienbaar waardoor u gemakkelijk de lamellen kunt kantelen en kunt bepalen hoeveel licht er binnen valt. Handig, want zo heeft u geen losse zonwering nodig. De geÏntegreerde led verlichting is instelbaar en maakt het architectonische design helemaal af. Deze overkapping kan losstaand geplaatst worden of tegen het huis.

Verandaliving overkapping Pallazzo Lounge