Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk

Veranda's

terrasoverkappingen voor huis en tuin

Verasol Greenline

Met de Verasol® Greenline veranda heeft u een hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Door de keuze uit 3 verschillende stijlen, 6 soorten dakbedekking en 2 kleuren is deze veranda perfect op uw wensen aan te passen. De Greenline veranda is bovendien gemaakt van extra stevige profielen en staat hierdoor garant voor duurzaamheid.

 

Greenline voorbeeld Verasol

Verasol Profiline

De Verasol® Profiline heeft de kwaliteit en luxe van Verandaliving met volledige keuzevrijheid. U kunt met de Profiline namelijk kiezen uit 6 soorten dakbedekking, 3 stijlvarianten en wel 14 kleuruitvoeringen. Zo kunt u de veranda creëren die perfect bij uw huis en tuin past!

Profiline veranda Verasol

Verasol Highline Cube

De Verasol® Highline Cube is hagelnieuw en het paradepaardje van Verasol. Het unieke van deze veranda is dat hij geheel kubistisch is uitgevoerd met strakke vlakken en moderne afwerking. De veranda is nu nog in twee kleuren te krijgen; antraciet structuur en Ral 9010 wit structuur. De constructie wordt altijd op 2 staanders gemonteerd, voorzien van gelaagd glas en is zeer makkelijk te voorzien van een pui, zijwand of glazen schuifwand, omdat alle lijnen recht en waterpas zijn. 

Cube Highline Verasol Verandaliving

Weinor Terrazza Pure

Terrazza Pure, het glazen terrasdak van weinor, is gebaseerd op een moderne kubistische dakvorm gecombineerd met een innovatieve constructie. Klassieke terrasdaken lopen schuin af zodat het regenwater kan aflopen. Bij de Terrazza Pure is de helling in de frameconstructie geïntegreerd en daardoor van buitenaf niet zichtbaar. Het resultaat: een helder en kubistisch design in combinatie met een betrouwbare afwatering – de perfecte oplossing voor iedereen, die van veel natuurlijk licht op het terras wil genieten en gelijktijdig waarde hecht aan een betrouwbare en modern vormgegeven weersbescherming.

Terrazza Pure

Weinor Terrazza Sempra

Nieuw bij Verandaliving! Deze luxe designveranda van Weinor overtuigt met zijn tijdloze vormgeving en heldere lijnen. U kunt erop vertrouwen dat voor deze veranda alleen gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Er is keuze uit wel 200 framekleuren. Uiteraard is deze terrasoverkapping ook uit te breiden naar een complete Glasoase® tuinkamer. 

Verandaliving veranda Weinor Terrazza Sempra

Pallazzo LOUNGE

Pallazzo LOUNGE, de lamellen terrasoverkapping met een buitengewoon design en feilloze werking.

Pallazzo LOUNGE, de lamellen terrasoverkapping met een buitengewoon design en feilloze werking.