Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Aluminium kozijnen

Design kozijnen, schuifdeuren en toegangsdeuren voor uw huis

Design kozijnen voor uw huis

Nieuw bij Verandaliving

Sinds 2023 hebben wij ons assortiment uitgebreid met aluminium kozijnen. Dit kunnen schuifdeuren zijn maar ook toegangsdeuren en raamkozijnen voor in uw huis wij hebben gezocht naar een goede partner en zijn blij met het toonaangevende merk Schūco. Stijlvol buitenleven begint per slot van rekening al bij uw ramen en deuren! Onze aluminium design kozijnen geven uw woon- of werkruimte een moderne, industriële uitstraling en zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Uiteraard volledig op maat gemaakt en door een professional gemonteerd.

Verandaliving aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen

Smalle profielbreedtes voor maximale lichtinval

Aluminium kozijnen hebben veel voordelen. Naast een moderne uitstraling kunt u rekenen op een soepele werking, minimaal onderhoud en een lange levensduur. Verandaliving biedt u het Schūco AWS 70-High Insulation kozijn: een goed thermisch geïsoleerd kozijn (Uf waarde 1,5 W/(m²K), robuust, inbraakwerend (RC2 of RC 3) en voor universeel gebruik. Uiteraard in combinatie met dubbel glas. Met de aluminium kozijnen van Schūco kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit, een leven lang. De smalle profielbreedtes zorgen voor maximale transparantie en dus veel lichtinval. Speciale wensen zoals triple beglazing? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden. 

aluminium schueco kozijnen

Aluminium schuifdeuren

Soepel, stil en energiezuinig

Op zoek naar een aluminium schuifdeur als toegang naar uw tuin, terras, balkon of veranda? Met onze aluminium design schuifdeuren maakt u een echt statement. Verandaliving levert de hoog isolerende Schūco ASE 60 schuifdeuren. Energiezuinige schuifdeuren met een slank uiterlijk en een geheel vlakke onderdorpel. Een volledig naadloze overgang van binnen naar buiten? Vraag dan naar de barrière vrije dorpel! Altijd in combinatie met hefschuifbeslag en alleen in combinatie met dubbel glas.

Verandaliving aluminium schuifdeuren schueco
Verandaliving sfeerbeeld kozijnen

Aluminium buitendeuren

Naar eigen wens samen te stellen

U krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk op uw bezoekers te maken! Met een aluminium buitendeur van Schūco zet u meteen de juiste sfeer neer én profiteert u van een goede inbraakwering en maximale isolatie. Verandaliving voert de Schūco ADS 70 High Isolation die u geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Zo kunt u kiezen voor boven en/of zijlichten en zijn er diverse mogelijkheden als het gaat om de deurvulling, deurbeslag en inbraakwering. 

Verandaliving aluminium buitendeuren schueco
Verandaliving aluminium kozijnen kleurkeuze schueco

Kleur opties

Bij Verandaliving heeft u voor alle Schūco aluminium kozijnen, schuifdeuren en toegangsdeuren standaard de keuze uit twee kleuren: zuiver wit RAL9010 en donkergrijs/leisteen DB703, de meest voorkomende kleur als het gaat om modern bouwen. Hierdoor kunnen wij relatief snel leveren. Heeft u andere kleurwensen? Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Showroom Verandaliving Vianen

Service

Uiteraard geldt ook op onze kozijnen de Verandaliving service. Na een eerste kennismaking en advies brengen wij een eerste offerte uit met een richtprijs. Hierna meten wij de situatie ter plaatse in en brengen wij een definitieve offerte uit. Uw kozijnen en deuren worden vervolgens op maat gemaakt en door onze professionals gemonteerd. Na de plaatsing nog vragen? Wij staan voor u klaar.  

Een vrijblijvend advies?

Wilt u meer weten over ons assortiment Schūco kozijnen? U kunt natuurlijk altijd contact opnemen voor meer informatie. Een vrijblijvend advies op maat of een eerste prijsindicatie? Dan kunt het beste een afspraak met ons maken in onze showroom. Neemt u hiervoor eventuele tekeningen of foto’s mee inclusief maatvoering.