Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Onderdakzonwering

zonwering voor onder uw veranda

Onderdak zonwering bij Verandaliving

Zonwering is een belangrijke toevoeging aan uw veranda, zeker als deze een deel van de dag in de zon staat. In de zomer kunnen de temperaturen immers flink oplopen waardoor ook de temperatuur onder uw veranda stijgt. Met goede zonwering houdt u het hoofd koel. Verandaliving biedt u de keuze uit onderdakzonwering, bovendakzonwering en screens. 

De voordelen van onderdakzonwering
Onderdakzonwering is zonwering speciaal voor onder het dak van uw veranda. Het voordeel is dat het doek niet wordt blootgesteld aan regen en wind. Houdt u er wel rekening mee dat het doek zo breed en diep kan zijn als de veranda is. Hij kan dus niet uitsteken in tegenstelling tot bovendakzonwering. Uiteraard is er voldoende keuze als het gaat om zonwering voor onder uw veranda. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld elektrische of handgestuurde bediening en verschillende typen en kleuren doek.

Onderdakzonwering van Verasol en Weinor
Verandaliving voert de onderdakzonwering van Verasol en Weinor. Hieronder geven wij een indruk van beide merken. Op basis van uw wensen, ontvangt u van ons altijd een eerlijk en passend advies.  

Weinor Sotezza II

ONDERGEMONTEERDE VERANDAZONWERING VOOR EEN HUISELIJKE SFEER

Een zorgeloze tijd onder uw terrasoverkapping doorbrengen, daar zorgt de Sottezza II van Weinor voor. De decoratieve onderdakzonwering is mooi van vorm, slank, chic en past onder vrijwel ieder terrasdak waaronder natuurlijk de Weinor Terrazza Pure. Dit zonnescherm reduceert warmteontwikkeling onder het glas, voorkomt schittering en zorgt voor een comfortabele temperatuur, ook in de zomer. De Sottezza II biedt daarnaast effectieve bescherming tegen schittering van de zon. Het bewezen spanssysteem zorgt voor een gelijkmatige doekstand en een snelle en eenvoudige montage. Uiteraard wordt de Weinor Sottezza II geleverd met een afstandsbediening.

Onderdak Zonwering Weinor Sottezza II

Weinor Sottezza II Optistretch

De keuze van een doek gaat bij Weinor verder dan alleen de kleur. De Weinor Sottezza II biedt namelijk het zogenaamde OptiStretch doek. Hierbij is het doek rondom compleet gesloten en schijnt er geen licht aan de zijkanten door. Het geheel zorgt voor een strak doek zonder hangende kanten. Bij zeer grote systemen reduceert het Optistretch doek ook het doorhangen van het doek bij het in- en uitsturen ervan. Tenslotte is er een zeer ruime keuze aan doekdessins. Met de Weinor Sottezza II Optistretch bent u dus verzekerd van een solide en sfeervolle onderdakzonwering!

Weinor Sottezza II Optistretch versus Stretch | Verandaliving

Verasol zonwering

Handgestuurde en elektrische onderdakzonwering

Uiteraard voeren wij ook de onderdakzonwering van Verasol. U heeft hier de keuze uit 3 modellen: de T90, T200 en T350. De Verasol T90 onderdakzonwering wordt het meest toegepast in de Verasol Greenline veranda. Het is een handmatig bedienbare zonwering (handzwengel) met een maximale breedte van 5500 cm. Wilt u liever een elektrisch bedienbare zonwering? De T200 onderdakzonwering van Verasol is elektrisch te bedienen met een handschakelaar of afstandsbediening. Tenslotte kunt u ook kiezen voor het T350 model. Het doek van dit type Verasol onderdakzonwering loopt door een rails en is voorzien van ritsgeleiding waardoor het licht nog meer wordt buiten gehouden. UIteraard zijn de doeken van Versol verkrijgbaar in diverse dessins en kleuren. 

Onderdakzonwering Verasol T350 | Verandaliving

Een persoonlijk advies?

Wilt u een persoonlijk advies over uw onderdakzonwering? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.