Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Verasol tuinkamers

Geef je leven de ruimte

Verasol tuinkamers bij Verandaliving

De tuinkamers van Verasol zijn al jaren een begrip in Nederland en Duitsland. Verasol tuinkamers worden op maat geproduceerd in eigen fabriek waardoor u deze helemaal naar eigen wens kunt samenstellen. De uitgebreide garantie zorgt ervoor dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw aankoop. Wanneer u op zoek bent naar een tuinkamer is een Verasol tuinkamer dus een hele goede keuze. Op deze pagina leest u meer over de Verasol tuinkamers bij Verandaliving.

Meer leefruimte met een Verasol tuinkamer

Met een Verasol tuinkamer creëert u meer leefruimte aan uw huis. Feitelijk is het een veranda gecombineerd met voor- en zijwanden die helemaal af te sluiten zijn. Een afgeschermde (maar niet geïsoleerde) leefruimte die beschermt tegen wind en regen en waar het heerlijk toeven is. Dankzij het ruime aanbod van Verasol is het mogelijk een tuinkamer te creëren die helemaal bij uw wensen past.

Tuinkamers Verasol

Verasol en Verandaliving

Premium dealerschap

Verandaliving is een Premium Verasol dealer. Dat wil zeggen dat u het gehele Verasol assortiment bij ons kunt aanschaffen. U bekijkt de Verasol tuinkamers in onze uitgebreide showroom met buitenruimte. Daarnaast bent u verzekerd van een gedegen advies en een professionele montage. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en bieden de mogelijkheid uw tuinkamer helemaal compleet op te leveren met nieuwe bestrating, elektra en meer. Uw tuinkamer van A tot Z geregeld dus!

Binnentuin showroom Verandaliving

De Verasol tuinkamers

Drie productlijnen

Verasol werkt met een drietal verandatypes: Cube, Profiline en Greenline. Deze modellen zijn allemaal uit te breiden naar een tuinkamer. U kiest dus een basismodel en daarna de zijwanden en voorwand. Ieder model heeft zijn eigen kenmerken en uitbreidingsmogelijkheden. In de showroom bespreken we graag uw wensen op basis waarvan we een passende offerte kunnen uitbrengen.

Verasol tuinkamer Cube

Cube tuinkamer

Stoer en robuust

Met zijn stoere brede staanders en kubistisch design is dit een echte eyecatcher in de tuin. De innovatieve constructie zonder zichtbare dakhelling en ultramoderne elementen maken dit een zeer stijlvolle tuinkamer. Verkrijgbaar met verschillende soorten voor- en zijwanden. 

Verasol tuinkamer Profiline

Profiline tuinkamer

Grenzeloze keuzemogelijkheden

De Profiline is de meest veelzijdige Verasol tuinkamer die er is. Er is keuze uit wel 13 kleuren, vijf soorten dakbedekkingen (glas en polycarbonaat) en oneindig veel opties en accessoires. Moeite met kiezen? De adviseurs van Verandaliving helpen je graag met een persoonlijk en eerlijk advies. 

Verandaliving Verasol tuinkamer Greenline

Greenline tuinkamer

Betaalbare kwaliteit

De Greenline is de meest voordelig geprijsde Verasol tuinkamer. De Greenline is er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Ook is het mogelijk om wanden toe te voegen en er zo een tuinkamer van te maken. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Montage van uw Verasol tuinkamer

Bij Verandaliving geniet u van een speciale montageservice. Voordat wij uw tuinkamer bestellen, komen wij deze altijd ter plaatse inmeten. Zo voorkomen we dat we achteraf voor verrassingen komen te staan. Denk aan een uitsparing in de gevel of een regenpijp die in de weg zit. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk dus kijken altijd met u naar een passende oplossing. Onze ervaren monteurs zorgen er uiteindelijk voor dat uw tuinkamer netjes en naar behoren wordt gemonteerd. Dit doen wij overigens in 2 fases: eerst plaatsen we de veranda met zijwanden en daarna plaatsen we de voorwand. Zo bent u gegarandeerd van een perfect opgeleverde Verasol tuinkamer.

Verandaliving maatwerk Versasol profiline

Wat klanten over ons zeggen

Reviews

'Goed en vakkundig bedrijf. Komen afspraken na en zijn duidelijk in de communicatie. Plaatsing van de tuinkamer door vriendelijke vakmensen vakkundig uitgevoerd. Zeer tevreden en raden dit bedrijf iedereen aan. Top bedrijf!'

'Aan de voorkant vakkundige adviezen gekregen over de voor- en nadelen van het type en bijv. de te kiezen kleur en glaskeuze. Snelle levering en deskundige plaatsing. Oog voor detail en afwerking.'

Meer reviews bekijken? Ga dan naar onze pagina op Trustpilot.

Meer weten over onze Verasol tuinkamers?

Maak dan een afspraak bij ons in de showroom voor een persoonlijk advies of vraag direct een offerte aan.

Veelgestelde vragen over Verasol tuinkamers

Wat kost een Verasol tuinkamer?

De tuinkamers van Verasol zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. De uiteindelijke prijs hangt helemaal af van wat voor type voor- en zijwanden u kiest en of er nog opties en accessoires bij komen. De 'kale' Cube veranda start vanaf ca. 7.400 euro (excl. voor- en zijwanden, opties en accessoires dus), de Profiline veranda vanaf ca. 2.000 euro en de Greenline vanaf 1.150 euro. Wilt u een offerte op maat? Vraag deze dan bij ons aan via ons offerteformulier

Wat voor garantie zit er op een Verasol tuinkamer?

Op de Cube en Profiline tuinkamer zit 10 jaar Verasol garantie. Op de Greenline 5 jaar. Uiteraard kunt u ook na oplevering van uw Verasol tuinkamer bij Verandaliving terecht voor vragen of opmerkingen. Wij doen altijd ons uiterste best om te zorgen voor een passende oplossing. 

Zijn Verasol tuinkamers volledig geïsoleerd?

Verasol tuinkamers zijn niet volledig geïsoleerd. Het zijn wel goed afgeschermde leefruimtes die bescherming bieden tegen bijvoorbeeld wind en regen.