Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Showroom area

Verasol Greenline

Verasol Greenline

Betaalbare kwaliteit

Op zoek naar een aantrekkelijk geprijsde kwaliteitsveranda? De Greenline veranda van Verasol is een mooie aluminium veranda voor een betaalbare prijs, zonder in te leveren op kwaliteit. U vindt de Greenline uiteraard ook in de Verandaliving showroom. De Greenline is verkrijgbaar in wit & antraciet, met 5 soorten dakbedekkingen en in 3 typen siergootlijsten. Daarnaast kunt u uw Greenline uitbreiden tot een tuinkamer en is deze aan te kleden met allerlei opties en accessoires. 

 

Verandaliving Verasol Greenline
Verasol Greenline overkapping

De kenmerken van de Greenline

Voordelig geprijsd

De Greenline staat bekend om zijn hoogwaardige en robuuste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. U heeft de keuze uit 2 kleuren: wit structuurlak (ral 9010) en antraciet structuurlak. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende typen siergootlijsten: klassiek gewelfd, modern vlak en design rond. Tenslotte zijn er 5 verschillende soorten dakbedekkingen in polycarbonaat en glas. Wilt u uw veranda liever in een andere kleur? Kijk dan ook eens bij de Verasol Profiline, deze is verkrijgbaar in wel 15 kleuren waaronder een zwart structuurlak. 

Plaatsing en constructie

Wilt u de Greenline aan een muur plaatsen, vrijstaand in de tuin of misschien zelfs wel in een hoek? De mogelijkheden zijn legio. Afhankelijk van de afmetingen en het type dakbedekking wordt de Greenline standaard met 2, 3 of 4 palen geleverd. Heeft u een groot oppervlak te overkappen en wilt u een vrij uitzicht zonder extra palen? Met een verstevigde goot kan zelfs een overkapping van wel zeven meter breed op twee palen staan. Wilt u een overkapping van meer dan 7 meter breed vraag ons dan naar de mogelijkheden.  

Greenline opties

Uitbreidingen

Wilt u uit de wind kunnen genieten van uw overkapping en zelfs een tuinkamer van uw Greenline maken? Dan is er de keuze uit diverse typen zijwanden en voorwanden. Van kozijnen tot glazen schuifwanden. We bespreken graag de opties met u. 

Aankleding

Ga voor optimaal comfort en kleedt uw Greenline aan met opties zoals led-verlichting, zonwering en verwarming. Wij kunnen zelfs de bestrating voor u regelen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij vertellen u er in onze showroom graag meer over. 

Verasol Greenline zonwering

Verandaliving service

Inmeetservice

Voordat uw nieuwe veranda besteld wordt, meten wij deze altijd eerst op de locatie zelf in. Zo kunnen we de situatie ter plekke goed beoordelen en op tijd inspelen op eventueel maatwerk. Na het inmeten ontvangt u van ons de definitieve offerte.

Professionele montage

Voor de montage van uw veranda hebben wij een professioneel montageteam klaar staan. Hiermee garanderen wij dat uw nieuwe veranda of tuinkamer professioneel en volledig naar wens wordt gemonteerd.

5 jaar garantie

De Greenline veranda komt met 5 jaar Verasol fabrieksgarantie. Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht met uw vragen over uw veranda. Mochten er onverhoopt zaken zijn, kijken wij samen met u naar een passende oplossing. 

Meer informatie over de Greenline

Bent u benieuwd wat deze betaalbare kwaliteitsveranda u te bieden heeft? Tijdens openingstijden kunt u de Greenline bekijken in onze showroom. Wilt u ook een adviseur spreken dan raden wij u aan om vooraf een afspraak te maken. Een eerste globale richtprijs aanvragen? Vraag dan een offerte bij ons aan.