Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Showroom area

Verasol Cube

Verasol Cube

Strak en zeer modern design

De Verasol Cube is de meest stoere en robuuste veranda in ons assortiment. Hij is geheel kubistisch uitgevoerd met strakke vlakken en heeft een moderne afwerking. De veranda is in twee kleuren te krijgen; antraciet structuur en Ral 9010 wit structuur. De constructie wordt aan een vlakke muur altijd op 2 staanders gemonteerd, is voorzien van gelaagd veiligheidsglas en zeer makkelijk te voorzien van een pui, zijwand of glazen schuifwand, omdat alle lijnen recht en waterpas zijn. 

Verandaliving cube showroom
Verasol Cube

Kenmerken Verasol Cube

Stijlvol & stoer

De Verasol Cube onderscheidt zich door een ultramoderne en innovatieve constructie. Dit model heeft een kubistisch en stijlvol uiterlijk doordat er geen dakhelling zichtbaar is. De extra brede staanders en een extra brede goot (25x25 cm) maken 'm stoer. Cube wordt standaard geleverd met een helder glazen dakbedekking en is verkrijgbaar in 2 kleuren (wit en antraciet). Toch liever een wat fijnere uitstraling? Bekijk dan ook eens de Verasol Profiline

Hoogwaardige kwaliteit

De Cube is gemaakt van aluminium uitgevoerd met een speciale verstevigde goot en liggers. Deze zijn extra sterk en zorgen ervoor dat de veranda, als deze aan het huis bevestigd wordt, tot wel 7 meter breedte op twee staanders kan staan. Door de twee staanders en glazen dakbedekking heeft de Verasol Cube een perfect doorzicht.

Plaatsing aan een vlakke muur, in een hoek of losstaand

Cube kan op diverse manieren geplaatst worden: aan een vlakke muur, in een hoek of losstaand. Wij adviseren u hier graag over. 

Cube opties

Van overkapping naar luxe tuinkamer

Het hele jaar door genieten van Cube? Wij bieden verschillende opties om van de Cube overkapping een luxe tuinkamer te maken. Denk aan glazen schuifwanden en zijwanden met kozijnen. Daarnaast kunt u uw Cube verder uitbreiden met (dimbare) ledverlichting, automatisch te bedienen zonwering, design heaters. Ook leveren wij en plaatsen wij de bestrating in uw Cube. Wij denken graag met u mee!

Aankleding Cube

Verandaliving service

Maatwerk & montage

Verandaliving meet uw project altijd in en levert uw veranda exact op maat aan. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw overkapping of tuinkamer. 

10 jaar garantie

De Cube wordt geleverd met 10 jaar Verasol fabrieksgarantie. Optimale zekerheid dus!

Meer weten over Cube

De Versol Cube veranda in het echt bekijken en een voorstel op maat laten maken? Maak dan nu een afspraak voor een adviesgesprek in onze showroom. Een eerste algemene richtprijs aanvragen? Vraag dan een offerte bij ons op.