Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Bas en Charelle

Aflevering 27 - Seizoen 2020-2021

De tuinwensen

Van Bas en Charelle

Bas en Charelle zijn jonge ouders. Met hun dochtertje Romee zijn ze sinds kort verhuisd van het drukke Amsterdam naar Eemnes. Het huis is al helemaal verbouwd, alleen de tuin is nog helemaal niet naar hun smaak. Er staat een soort van skihut in de tuin, die veel ruimte in beslag neemt. Ook oogt de tuin vrij donker door de grote bomen die er staan. Hoog tijd dus voor een nieuwe, frisse tuin!

De tuin van Bas en Charelle voor de make-over

De make-over

Vakantiegevoel in de tuin

Deze jonge ouders zijn echte zonliefhebbers. Dat vakantiegevoel zouden ze ook wel graag in hun tuin willen ervaren. Een plekje waar zij in de zon kunnen relaxen, stond dus hoog op hun verlanglijstje. Daar wist Ivo wel raad mee, hij plaatste deze mooie ligstoelen van Kees Smit en Luxform de staande lamp. 

Ligstoelen Kees Smit Tuinmeubelen

De Veranda

Terrasoverkapping Greenline

Omdat Bas en Charelle gek zijn op een uitgebreide maaltijd en een goede borrel, wilden zij graag een knusse zitplek. Verandaliving plaatste deze Verasol Greenline overkapping achter in de tuin zodat zij tot in de late uurtjes heerlijk beschut kunnen zitten.   

Verandaliving in de Grote Tuinverbouwing

Genieten maar

Tot in de late uurtjes

Met hun nieuwe tuin kan het grote genieten beginnen! Wil je nu ook zo'n veranda als Bas en Charelle maar bijvoorbeeld op een andere plek? Of wil je liever een complete tuinkamer die je ook af kan sluiten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. We voorzien je graag van een persoonlijk advies!

Kees Smit tuinmeubelen
De grote tuinverbouwing charelle en bas