Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Veranda showroom

Uniek in Midden-Nederland

De veranda showroom van Verandaliving is uniek in Midden-Nederland. U vindt bij ons een keur aan verandamodellen die zowel binnen als buiten opgesteld staan. Verandaliving is gevestigd op het terrein van natuursteen en keramiekspecialist Michel Oprey & Beisterveld in Vianen. Dwaal heerlijk rond in de 3500 m2 grote showtuin en bekijk diverse overkappingen en tuinkamers in hun natuurlijke omgeving; de buitenruimte. In onze binnentuin is er ruimte om een kopje koffie en thee te drinken en de modellen nog eens overzichtelijk bij elkaar te bekijken en vergelijken. Uiteraard staan onze adviseurs voor u klaar bij vragen. Kinderen? Onze speelhoek zorgt ervoor dat zij zich wel even vermaken. 

Binnentuin showroom Verandaliving
Showtuin Verandaliving Michel Oprey Showtuin Verandaliving Pallazzo Lounge

Uitgebreid assortiment kwaliteitsmerken

Verandaliving voert alleen veranda’s en zonwering van kwaliteitsmerken. In onze showroom vindt u showmodellen van o.a. Verasol, Weinor, Pallazzo en Sunmaster. Om uw veranda of tuinkamer compleet te maken, bieden wij ook diverse aanvullende producten zoals bestrating van Michel Oprey & Beisterveld, kunstgras van Topkunstgras en heaters van Heatstrip. Een complete outdoor experience dus!

Showroom Verandaliving zonwering

Persoonlijk en eerlijk advies

Tijdens uw bezoek aan onze veranda showroom, staan we uiteraard voor uw klaar om meer te vertellen over onze producten en vragen te beantwoorden. We leggen graag uit wat de stappen zijn naar de veranda van uw dromen. Een offerte? Dat kan uiteraard. Hiervoor hebben we wel wat informatie nodig. Tijdens een gesprek inventariseren we uw wensen op basis waarvan we een advies en eerste richtprijs kunnen uitbrengen. Met onze jarenlange ervaring in het plaatsen van veranda’s en zonwering, kunt u altijd rekenen op een persoonlijk en eerlijk advies!

Verandaliving showroom Weinor Sempra

Showroom bezoeken?

Benieuwd naar onze producten en een bezoekje brengen aan onze showroom? Dat kan.
Wij zijn geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur en op zaterdag van 8:30 tot 16:00 uur.
Wilt u er zeker van zijn dat er tijdens uw bezoek een adviseur beschikbaar is? Maak dan een afspraak via ons afsprakenformulier.
We zien u graag in onze showroom!