Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Pallazzo LOUNGE

Lamellen terrasoverkapping

Pallazzo LOUNGE

Het architectonisch aspect voor ieder huis

In onze showtuin vindt u ook de Pallazzo LOUNGE terrasoverkapping. Een lamellen terrasoverkapping met een buitengewoon design en feilloze werking. De aluminium lamellen zijn elektrische bedienbaar waardoor u gemakkelijk de lamellen kunt kantelen en kunt bepalen hoeveel licht er binnen valt. Handig, want zo heeft u geen losse zonwering nodig. De geÏntegreerde led verlichting is instelbaar en maakt het architectonische design helemaal af. Deze overkapping kan losstaand geplaatst worden of tegen het huis.

Verandaliving overkapping Pallazzo Lounge

Uitstraling gecombineerd met gemak

Bij de ontwikkeling van het lamellendak is naast de indrukwekkende uitstraling rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid. Pallazzo LOUNGE heeft kantelbare aluminium lamellen waarmee u zelf het lichtinval kan bepalen. Door de eenvoudige en feilloze bediening wordt er in een handomdraai een volmaakt lichtinval gecreëerd. Om weersinvloeden zoveel mogelijk onder controle te houden, zijn zo min mogelijk kunststoffen gebruikt. De zijkappen van de lamellen zijn bijvoorbeeld ook van aluminium vervaardigd.

Uitstraling gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid

Een architectonisch aanvulling voor ieder huis

Pallazzo Lounge brengt stijl en comfort samen. De lamellen terrasoverkapping heeft een chique en moderne uitstraling. Dankzij het minimalistisch design past het perfect bij iedere woning zowel modern als landelijk. De inwendige gootversterking biedt de mogelijkheid om een grote vrijdragende overspanning te maken. Pallazzo LOUNGE kan vrijstaand of tegen de huisgevel worden gemonteerd.

Een architectonisch aanvulling voor ieder huis

Eindeloos combineren

Pallazzo LOUNGE is eenvoudig te combineren met Pallazzo INVIGO. Deze schuifwand is te bedienen met slechts één handbeweging. De glaselementen  bieden maximale transparantie en uitzicht op de tuin. De glaselementen bieden bovendien extra comfort door bescherming tegen wind en regen.

Eindeloos combineren

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd geworden naar wat deze luxe veranda voor u te bieden heeft? Dan kunt u altijd langskomen op openingstijden in onze showroom of contact met ons opnemen via de contactpagina. Als u liever een offerte wilt aanvragen dan kunt u dit doen via de offerte pagina of via de onderstaande knop.