Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Verasol Profiline

Verasol Profiline

Volledig naar wens samen te stellen

In de Verandaliving showroom vindt u ook de Verasol Profiline veranda. Het meest veelzijdige model van Verasol met uitgebreide keuzemogelijkheden. U kunt de Profiline namelijk volledig naar wens samenstellen. Kies uit wel 15 kleuren, 5 soorten dakbedekkingen en heel veel opties en accessoires. Alleen een overkapping of toch een hele tuinkamer? Met de Verasol Profiline kunnen we de veranda creëren die perfect bij uw huis en tuin past!

Verandaliving Profiline showroom
Tuinkamer Verasol Profiline

Kenmerken Verasol Profiline

Volledige keuzevrijheid

Met de Profline heeft u de volledige keuzevrijheid over hoe uw veranda eruit moet zien. Met 15 kleuren, 5 dakbedekkingen (glas en polycarbonaat) en 3 stijlvarianten (modern, klassiek en design) is het de veranda met de grootste keuzevrijheid. 

Stevige constructie

De aluminium constructie van de Profiline is extra stevig waardoor deze in veel afmetingen verkrijgbaar is. Met een glazen dak is de Profiline uit te voeren tot wel 4 meter diep. We kunnen 'm zelfs in 7 meter breed op 2 staanders uitvoeren. Maatwerk? Laat het ons weten! Toch liever een meer robuuste uitstraling? Bekijk dan ook eens de Verasol Cube.

Plaatsing aan de muur of losstaand

Heeft u al besloten waar u uw veranda wilt plaatsen? Aan de achterkant van uw huis, los in uw tuin of wellicht aan de zijkant van het huis? De Profiline is zowel aan een muur als losstaand te plaatsen. Het is zelfs mogelijk om deze in een hoek te plaatsen. Wij kijken graag met u mee naar de opties in uw specifieke situatie. 

Profiline opties

Overkapping of tuinkamer

Met de Verasol Profiline kunt u een complete tuinkamer maken die u helemaal kunt afsluiten. Uiteraard kunt u het ook houden bij een (deels) open overkapping. De Profiline biedt verschillende type zijwanden en voorwanden. Denk aan rabatdelen, kozijnen, deuren, ramen, schuifpuien en glazen schuifwanden.

Aankleding van uw Profiline veranda

Is de basis bepaald dan kunnen we gaan kijken naar de aankleding. Verandaliving biedt allerlei opties waaronder zonwering, verlichting, verwarming en bestrating. Hiervoor werken wij ook samen met andere partners. Uiteraard verzorgen wij de coördinatie van het gehele project en heeft u maar één aanspreekpunt.

Profiline tuinkamer

Verandaliving service

Professionele montage

Verandaliving meet alle veranda's in voordat ze besteld worden. Hiermee komt u nooit voor verrassingen te staan. Na het inmeten ontvangt u onze definitieve prijsopgave. De montage gebeurd door onze professionele monteurs. Zij hebben jarenlange ervaring met de producten van Verasol waardoor wij uw droomveranda netjes gemonteerd op kunnen leveren.

10 jaar Verasol garantie

Uw Profiline veranda komt met 10 jaar Verasol fabrieksgarantie. Uiteraard blijven wij altijd aanspreekpunt voor eventuele vragen betreffende uw Verasol veranda. 

Meer informatie over Profiline

De Verasol Profiline veranda in het echt bekijken en een voorstel op maat laten maken? Maak dan nu een afspraak voor een adviesgesprek in onze showroom. Een eerste algemene richtprijs aanvragen? Vraag dan een offerte bij ons op.