Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Weinor Terrazza Pure

Weinor Terrazza Pure

Het kubistische glazen terrasdak

Terrazza Pure, het glazen terrasdak van weinor, is gebaseerd op een moderne kubistische dakvorm gecombineerd met een innovatieve constructie. Klassieke terrasdaken lopen schuin af zodat het regenwater kan aflopen. Bij de Terrazza Pure is de helling in de frameconstructie geïntegreerd en daardoor van buitenaf niet zichtbaar. Het resultaat: een helder en kubistisch design in combinatie met een betrouwbare afwatering – de perfecte oplossing voor iedereen, die van veel natuurlijk licht op het terras wil genieten en gelijktijdig waarde hecht aan een betrouwbare en modern vormgegeven weersbescherming.

Weinor Terrazza Pure

Modern kubistisch design

Afgestemd op de eisen van de moderne architectuur is Terrazza Pure met zijn heldere en kubistische vorm visueel de perfecte oplossing voor het terras.

Modern kubistisch design

Betrouwbare afwatering

Het innovatieve glasopleg-systeem zorgt voor een betrouwbare afwatering door de geïntegreerde helling met behoud van een optisch rechthoekige vorm van buitenaf.

Betrouwbare afwatering

Sfeervolle verlichting

Met 48 kleur- en 3 wittinten zorgt de hoogwaardige kleur-LED-verlichting in de staanders en dakdragers voor een individuele sfeer onder het terrasdak.

Sfeervolle verlichting

Hoogwaardige optiek

De optionele en hoogwaardige sierlijsten in 5 verschillende kleurvarianten geven de Terrazza Pure een elegante uitstraling. Ze kunnen geïntegreerd worden aan de buitenzijde van de staanders, aan de onderzijde van de tussenliggende dakdragers en aan de zijkant van de buitenste dakdragers.

Hoogwaardige optiek

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd geworden naar wat deze luxe veranda voor u te bieden heeft? Dan kunt u altijd langskomen op openingstijden in onze showroom of contact met ons opnemen via de contactpagina. Als u liever een offerte wilt aanvragen dan kunt u dit doen via de offerte pagina of via de onderstaande knop.