Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Buitenkeukens

Buiten koken in stijl

De perfecte buitenkeuken

Buitenleven en dus ook buiten koken is de laatste jaren steeds populairder geworden. De buitenkeuken heeft dan ook definitief zijn intrede gedaan. Verandaliving is dealer van het Duitse merk Belmento. Belmento buitenkeukens hebben de uitstraling van een binnen keuken maar zijn zo functioneel dat het de perfecte buitenkeuken is. En helemaal aan te passen aan uw wensen en smaak. 

Eenvoudig samen te stellen

Modulair systeem in stijlvolle kleuren

Dankzij het modulaire systeem stelt u uw droomkeuken eenvoudig samen. Er is keuze uit 5 type modules waaronder een basis en hoek module. En daarnaast natuurlijk modules voor grillen (gas en keramisch), spoelen en het opbergen van apparatuur zoals een koelkast of gasfles. Uiteraard is er ook keuze uit verschillende kleuren zoals wit, zwart en antraciet grijs in een matte of glanzende afwerking. Ook voor het blad is er keuze uit meerdere opties. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

belmento buitenkeuken

Maak het af met accessoires

Van lade inrichting tot biertap

Voor al uw wensen is er een oplossing. Denk aan handige opbergoplossingen en verlichting. Bierliefhebber? Bekijkt u dan de volledig te integreren roestvrijstalen biertap. Wel buiten koken maar geen rookoverlast? Kies dan voor een inductie kookplaat. U ziet het, overal is aan gedacht. Al uw wensen voor een buitenkeuken kunnen wij realiseren!

Belmento buitenkeuken accessoires
Belmento buitenkeuken wit Belmento buitenkeuken groen

Interesse in onze buitenkeukens?

Kom dan langs in onze showroom en laat u adviseren. Maak hiervoor een afspraak via onze website dan weet u zeker dat er een adviseur beschikbaar is. Prijsindicatie? Vraag dan gerust een offerte bij ons aan.