Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk

OPEN DAGEN 6, 7 EN 8 NOVEMBER 2022

open dagen verandaliving november 2022

Op zondag 6, maandag 7 en dinsdag 8 november houdt onze partner Michel Oprey & Beisterveld open huis in haar showroom in Vianen. Uiteraard opent Verandaliving dan ook haar deuren. Het perfecte moment om u mee te nemen in de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf en samen vooruit te kijken naar 2023. 

De nieuwste collecties en materialen

Tijdens de open dagen op 6, 7 en 8 november presenteert Michel Oprey & Beisterveld haar nieuwste collecties en materialen op het gebied van natuursteen- en keramiek vloertegels, wandtegels en sanitair. Uiteraard onder het genot van een hapje en drankje. Het thema van dit jaar is ‘Welcome tot the jungle’.

Ook Verandaliving zal deze dagen haar deuren openen. We vertellen u graag alles over de samenwerking met Michel Oprey en Beisterveld én over onze veranda’s, zonwering en buitenkeukens. Ook nemen we u alvast mee naar 2023. Per volgend jaar breiden wij namelijk ons assortiment uit met iets nieuws. Een bijzonder mooi product dat enorm goed aansluit bij onze ambitie u het beste van een stijlvol buitenleven te bieden!

Wilt u een kijkje komen nemen dan bent u van harte welkom. Fijn als u zich vooraf even aanmeldt. Stuur ons dan een mailtje op info@verandaliving.nl. Dan zien wij u graag binnenkort!

Open dagen Michel Oprey & Beisterveld | Verandaliving

De Limiet 21A, Vianen

Zondag 6 november: 11.00 - 17.00 uur
Maandag 7 november: 11.00 - 21.00 uur
Dinsdag 8 november: 11.00 - 21.00 uur