Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Sfeervolle CUBE tuinkamer

In warme herfstsferen

Sfeervolle CUBE tuinkamer

Rob en Mabel wilden heel graag een fijne buitenruimte toevoegen aan hun leuke woning in Utrecht. Na wat vooronderzoek waren ze het eens, het werd een tuinkamer. Tijdens hun bezoek aan onze showroom, beslisten ze dat de Verasol CUBE het beste paste bij hun wensen én woning. De robuuste CUBE in de kleur antraciet, sluit perfect aan bij de constructie en kleuren van hun bijzondere huis. Om verbinding te houden met de speelse tuin, is de tuinkamer aan twee zijden uitgevoerd met handige glazen schuifdeuren. Aan de kant van de oprit kozen Mabel en Rob voor een sfeervol 4-vaks kozijn. Verder wilden ze graag zonwering/screens, een heatstrip en verlichting. 

Binnenkijken Verasol CUBE Verandaliving
Vooraanzicht CUBE Zijaanzicht CUBE

De bewoners

Genieten met het hele gezin

Mabel: 'De tuinkamer is er echt voor ons hele gezin. Zo ontbijten we in het voorjaar en de zomer vaak aan onze lounge/dining set. Of zitten we hier lekker een boekje te lezen of een spelletje te doen. Daar genieten we echt van. We zitten nu sowieso veel meer 'buiten'. Want ook in het najaar kun je ons hier regelmatig vinden. Met de schuifdeuren dicht zit je heerlijk beschut en geniet je toch nog van het buitengevoel. De heatstrip zorgt voor extra warmte wanneer dat nodig is. Nu het weer eerder donker wordt, doen we vaak de led-spotjes aan die in de liggers van de overkapping verwerkt zijn. Super sfeervol. Ja, we zijn echt enorm blij met onze tuinkamer. En niet alleen wijzelf zijn blij, onze pup Pip geniet ook echt van alle gezelligheid!'

Gezin Doomen
Constructie CUBE

Modern en robuust

Het moderne en kubistische design van CUBE is een echte aandachtstrekker in de tuin van Mabel en Rob. Cube wordt altijd op 2 staanders uitgevoerd en heeft geen zichtbare dakhelling. Het heldere glasdak zorgt voor veel natuurlijk licht waardoor je het echte buitengevoel ervaart. 

Glazen schuifdeur CUBE

Glazen schuifdeuren

De tuinkamer van Rob en Mabel is aan 2 kanten uitgevoerd met een glazen schuifwand. Door het gebruik van glazen schuifdeuren sta je altijd in optimale verbinding met de buitenruimte. Helemaal open, gedeeltelijk open of helemaal dicht, het kan allemaal. Aan jou de keuze. 

Zijwand CUBE kozijn

Zijwand met kozijn

Voor de zijwanden van CUBE kun je uit diverse opties kiezen. Je kunt de ruimte helemaal afsluiten met wanden en deuren of transparant houden. Rob en Mabel kozen voor een raam met een 4-vaks kozijn dat de tuinkamer meteen een gezellig huiselijk karakter geeft. 

Sfeervolle tegelvloer

Rob en Mabel wilden heel graag nieuwe tegels voor in hun tuinkamer. Ook daarvoor zijn ze geslaagd bij Verandaliving. Mabel: 'Eigenlijk ben ik niet zo van de uitgesproken keuzes. Maar we wilden nu toch wel iets bijzonders, een zwart-wit geblokte vloer leek ons bijvoorbeeld leuk. Tijdens ons showroombezoek aan Verandaliving wist de adviseuse van Michel Oprey & Beisterveld ons te overtuigen om toch te gaan voor een tegel met een warme tint er in. Als tegenhanger voor al dat grijs/wit. We zijn ontzettend blij dat we haar advies opgevolgd hebben. De vloer geeft zoveel sfeer aan de tuinkamer!'

Verandaliving tuinkamer met tegelvloer

Zonwering, Screen & Heatstrip

Uiteraard is deze tuinkamer ook voorzien van de nodige aankleding. Om de schittering van de zon en de warmte tegen te gaan is gekozen voor elektrische onderdakzonwering van Weinor. Aan de kozijn zijde is er nog een screen toegevoegd. Deze dient niet alleen als zonwering, maar ook om extra privacy te creëren bij de oprit. De screen is met dezelfde afstandsbediening aan te sturen als de zonwering. Om het geheel rustig te houden is er bij beide gekozen voor een grijstint. De design heatstrip zorgt voor extra warmte maar wordt niet rood zoals bij standaard terrasheaters. Ook als deze aanstaat, valt ie dus nauwelijks op. 

zonwering screen cube

Verlichting

Uiteraard wil je ook 's avonds kunnen genieten van alle extra leefruimte. De geïntegreerde led-spots in de liggers maken het daarom helemaal af. De spots zijn te bedienen met een afstandsbediening en zelfs dimbaar. Dus of het gezin nu huiswerk maakt, een spelletje doet of er gezellig geborreld wordt, ze hebben in een handomdraai altijd het juiste licht!

Verandaliving overkapping Verasol Cube met verlichting

Interesse in de CUBE tuinkamer?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek in de showroom. Dan bekijken we de showroommodellen, bespreken we je wensen en voorzien we je graag van advies!