Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Tuinkamer in voorjaarssferen

Tuinkamer in voorjaarssferen

Het kan niet anders of je wordt vrolijk bij de aanblik van deze mooie witte tuinkamer in voorjaarssferen. Door de glazen schuifdeuren kun je al vroeg in het seizoen heerlijk beschut buiten zitten. Zie je jezelf al zitten aan het paasontbijt? Of 's avonds aan het gourmetstel met de hele familie? Dat scheelt weer vieze luchtjes in huis! Het frisse wit van de veranda geeft een extra licht en vrij gevoel en combineert met nagenoeg iedere kleur zodat je de inrichting gemakkelijk kunt aanpassen aan het seizoen!

witte tuinkamer in voorjaarssferen
Witte veranda pasen eettafel witte veranda

Glazen schuifdeuren voor ultiem comfort

Je kent vast de uitspraak 'het kan vriezen of het kan dooien'. En dat beschrijft ook precies het weertype hier in Nederland. Naar buiten of naar binnen, hier hoef je je niet meer druk over te maken met deze tuinkamer. Binnen is immers buiten. De glazen schuifdeuren open of dicht; het is zo gepiept. Lekker uit de wind een kop koffie drinken of wanneer het zonnetje goed doorkomt, alle deuren lekker open zetten en de frisse lucht inademen. Ook fijn: je kunt met een gerust hart een tv en een goede geluidsinstallatie ophangen. Genieten maar!  

witte veranda met glazen schuifdeuren
Witte veranda met tv witte tuinkamer

Zonwering & screens

Goede zonwering is een must voor in je tuinkamer. Vooral in de zomer kunnen de temperaturen flink oplopen, maar ook in het voorjaar schijnt het zonnetje soms net iets te fel naar binnen. Verandaliving biedt keuze uit diverse typen zonwering, doeksoorten en kleuren. Deze witte veranda is voorzien van onderdakzonwering en screens. Beiden zijn te bedienen met 1 afstandsbediening. Ook is de verlichting in de liggers hiermee te bedienen. Wel zo handig!

witte veranda met zonwering
witte veranda

Droom je ook van een echte tuinkamer?

Dat kunnen we ons voorstellen! Neem dan gerust contact met ons op en kijk eens rond in onze showroom. Laat ons je wensen weten dan voorzien we je graag van advies.