Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Speedmeet

Maak kennis met je nieuwe baan!

Hé jij daar!

Kom je ons team versterken?

Ben jij op zoek naar een (andere) baan? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Dan hebben wij wellicht wel een passende vacature voor je! Verandaliving is samen met collega bedrijven BVGroen en Michel Oprey & Beisterveld op zoek naar enthousiaste mensen. Een greep uit onze vacatures: verandabouwers, hoveniers, terreinbeheerders, magazijnmedewerkers en showroom medewerkers. Zit er iets voor je bij? Bezoek dan onze speedmeet op woensdag 7 juli '21 en maak kennis met ons team en onze producten. Deze speedmeet wordt georganiseerd in samenwerking met Endoorparticipatie

Monteurs verandaliving

Verandaliving

Vacatures voor verandabouwers

De vraag naar veranda’s en tuinkamers groeit en dus groeit Verandaliving Vianen. Naast de uitgebreide showtuin hebben wij sinds kort ook een grote binnentuin waar onze veranda’s te bezichtigen zijn. Om aan de grote vraag te voldoen, staan wij te springen ons montageteam uit te breiden met professionele montage medewerkers. Maak kennis met ons tijdens de speedmeet en ga direct aan de slag! 

Verandaliving showroom Cube

BVGROEN

Vacatures voor hoveniers

BVGroen ofwel Beter Voor Groen, is een jong hoveniersbedrijf gevestigd in Hoef en Haag. BVGroen verzorgt voornamelijk de aanleg en onderhoud van bedrijfsterreinen en binnentuinen. Hiernaast heeft het bedrijf nog een aantal nevenactiviteiten zoals gladheidspreventie en - bestrijding (de zoutstrooier.nl) en een webshop in tuinmaterialen (tuinbags.nl). Voor de hovenierstak zijn we op zoek naar gemotiveerde en kundige hoveniers. Zien we je tijdens de speedmeet? 

Showtuin Verandaliving en Hoveniersbedrijf BVGroen

Michel Oprey & Beisterveld

Vacatures voor showroom-, magazijn- en terreinmedewerkers

Bij Michel Oprey & Beisterveld vind je de mooiste selectie natuursteen en keramiek. In Vianen kun je in de showroom van 4500 m2 een groot aantal volledig ingerichte kamers en badkameropstellingen bezichtigen. Buiten bevinden zich nog eens 3500 m2 aan showtuinen. Voor onze showroom, het magazijn en het terrein zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen. Tijdens de speedmeet vertellen we je er graag alles over. 

Michel Oprey & Beisterveld Vianen

EnDoor Participatie

Alles klopt als je werkt

Deze Speedmeet wordt georganiseerd in samenwerking met Petra en Margreet van EnDoor Participatie & Uitzenden. EnDoor bemiddelt mensen naar werk. Voor mensen met een doelgroepenindicatie (Participatiewet) doen zij dit samen met instanties zoals Gemeenten en UWV. Maar EnDoor bemiddelt ook personen die niet bij een instantie in beeld zijn, die anoniem zijn en die zonder een duwtje in de rug niet eens bij werkgevers in beeld komen. Petra en Margreet helpen je jouw eigen onbenutte potentieel te zien en je duurzaam aan het werk te krijgen. Benieuwd wat deze zeer ervaren dames voor je kunnen doen? Bezoek dan vooral onze Speedmeet!

EnDoor participatie

Meer informatie & aanmelden

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs op woensdag 7 juli aanstaande van 17:30 - 19:30 uur op De Limiet 21A in Vianen. Graag ontvangen we vooraf je aanmelding. Neem daarvoor contact op met Petra de Jong op 06-40 46 09 28 of Margreet vd WIndt op 06-10 01 99 05. Hier kun je ook terecht wanneer je nog vragen hebt. Aanmelden kan ook heel makkelijk via onderstaande knop. Tot gauw!