Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk

VL-Premium

Sterk en robuust

Profiteer van nog meer mogelijkheden met de Verandaliving collectie. Deze VL-Premium veranda is helemaal samen te stellen op basis van uw wensen en is standaard uitgevoerd met extra stevige staanders en een extra sterke goot. Hét model voor bredere en diepere afmetingen dus. Bij de VL-Premium kunt u kiezen uit 5 RAL kleuren; antracietgrijs, diepzwart, grijs aluminium, gebroken wit en glad wit. Uiteraard is ook het montage materiaal uitgevoerd in de gekozen RAL-kleur. Iets anders in gedachten? Speciale kleuren zijn mogelijk.

Verandaliving Premium

Kenmerken VL-Premium

De Verandaliving collectie is een eigen collectie overkappingen en tuinkamers waarin onze jarenlange ervaring met het samenstellen en monteren van maatwerk veranda’s samenkomt. Kwalitatieve aluminium veranda’s waar nagenoeg alle wensen van onze klanten mee gerealiseerd kunnen worden. 
 

Voor iedere situatie

De VL-Premium is geschikt voor nagenoeg iedere situatie. Standaard kan deze veranda tot 7 meter geleverd worden uit 1 goot en met 2 staanders. Breder of dieper? Met gootkoppeling is er een hoop mogelijk. Uniek aan deze veranda is de aanpasbare dakhelling. Door het scharnierbare muur- en gootprofiel is deze veranda eenvoudig aan te passen aan uw situatie en smaak.
 

Naar wens samen te stellen

U kunt uw VL-Premium naar wens samenstellen. Er zijn diverse type dakbedekkingen mogelijk. Denk aan veiligheidsglas of zelfs warmtewerend glas. Wij voorzien u graag van advies hierin. Al duidelijk in welke kleur u uw veranda wilt? Standaard kunt u bij de VL-Premium kiezen uit 5 RAL kleuren; antracietgrijs, diepzwart, grijs aluminium, gebroken wit en glad wit. Uiteraard is ook het montage materiaal uitgevoerd in de gekozen RAL-kleur. Iets anders in gedachten? Speciale kleuren zijn mogelijk. 

verandaliving tuinkamer vl-premium

Opties VL-Premium

Van veranda naar tuinkamer

Ook bij onze huisselectie kunt u kiezen uit verschillende opties, zelfs wanneer deze al is geplaatst. Hiermee kunt u uw veranda uitbreiden naar een heuse tuinkamer en aankleden met opties waarmee u nog meer geniet van uw aankoop. Denk aan een vaste wand of glazen schuifwand en bijvoorbeeld zonwering en led-verlichting. Er zijn voldoende opties mogelijk om er een tuinkamer naar ieders wens van te maken. Zelfs het tegelwerk, elektra en verwarming kunnen wij voor u verzorgen. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Verandaliving service

Maatwerk & montage

Verandaliving meet uw project altijd gratis in en levert uw veranda exact op maat aan. Uiteraard zorgen wij zelf voor een professionele montage van uw overkapping of tuinkamer en ruimen wij alles netjes weer op. U hoeft hiervoor niet eens thuis te blijven. 


10 jaar garantie

De VL-Premium wordt geproduceerd in Duitsland en geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie. Optimale kwaliteit en zekerheid dus. 

Verandaliving inmeetservice

Meer weten over VL-Premium

De VL-Premium veranda in het echt bekijken en een voorstel op maat laten maken? Maak dan nu een afspraak voor een adviesgesprek in onze showroom. Een eerste algemene richtprijs aanvragen? Vraag dan een offerte bij ons op.