Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Vacature Technisch Verkoopadviseur

Tuinkamers, overkappingen en zonwering

Zelfstandig verkoopadviseur gezocht

Met gevoel voor techniek

Ben jij klantgerichte verkoopadviseur met een goed gevoel voor techniek? En houd je er ook van de weg op te gaan? Dan zoeken we jou! Ter versterking van ons gezellige team zoeken we voor onze showroom in Vianen een Technisch Verkoopadviseur (aantal dagen/uren in overleg). In deze functie adviseer je onze klanten over luxe tuinkamers, overkappingen en zonwering van gerenommeerde merken. Daarnaast meet je deze ook ter plaatse in zodat ons montageteam een perfect passend product kan opleveren. 

Verandaliving Weinor Sempra

De functie

Jouw thuishaven is onze showroom in Vianen, gevestigd op het ruime terrein van natuursteenspecialist Michel Oprey & Beisterveld. Je komt te werken in onze uitgebreide binnentuin én de 3500m2 showtuin buiten, waar diverse showmodellen opgesteld staan. Naast luxe overkappingen en tuinkamers verkoop je diverse typen buitenzonwering zoals knikarmschermen, rolluiken en screens. Verder adviseer je over de mogelijkheden op het gebied van bestrating, verlichting en verwarming. Je voorziet de klant altijd van een eerlijk en professioneel (technisch) advies. Naast je verkoopwerkzaamheden meet je ter plaatse bij de klant de exacte maten in en zet je deze om naar een concrete bestelling. Wanneer nodig maak je technische tekeningen en controleer je de uitgevoerde werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk, dus je vindt het een uitdaging om buiten de bestaande kaders te denken.

Showtuin Verandaliving

Jouw profiel

Voor deze functie is het belangrijk dat je relevante commerciële en/of technische werkervaring hebt. Dit kan bijvoorbeeld zijn als 1e monteur, projectleider of technisch verkoper. Heb je andere (werk)ervaring die relevant is? Dan nodigen we je natuurlijk ook uit te reageren. Klanttevredenheid en service staan in ieder geval bovenaan je prioriteitenlijst. Daarnaast combineer je ruimtelijk inzicht met oog voor detail, kun je nauwkeurig meten en administreren en communiceer je vlot met klanten en collega's. Tenslotte kun je goed overweg met een tablet/laptop en houd je ervan om regelmatig onderweg te zijn. Wij bieden je een uitdagende functie binnen een leuk team en met een passend salaris. Aantal dagen/uren zijn in overleg. Gezien onze openingstijden (van di t/m za) is het belangrijk dat je bereid bent om ook op zaterdag te werken.

Bus verandaliving

Meer informatie en solliciteren

Meer weten over deze functie? Kom gerust een keer langs en drink een bak koffie met ons. Uiteraard kun je ook bellen naar 0347-345 611 of mailen naar werken@verandaliving.nl. Direct solliciteren? Mail dan je CV en motivatie naar werken@verandaliving.nl via onderstaande button of gebruik ons contactformulier.