Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Complete Profiline tuinkamer met gashaard

Van alle gemakken voorzien

Complete Profiline tuinkamer met gashaard

In Harmelen mochten wij een zeer complete tuinkamer plaatsen. Inclusief gashaard, verlichting, zonwering en screens. Optimaal genieten dus onder elk weertype. De bewoners kozen voor een Verasol Profiline in de kleur antraciet. De tuinkamer heeft een helder glazen dakbedekking, aan beide zijden glazen spiekozijnen en rondom glazen schuifdeuren. Hiermee is de tuinkamer compleet af te sluiten bij wat minder weer of juist helemaal open te zetten bij warm weer. 

tuinkamer met gashaard

Ruimte goed benut

Plaatsing naast het huis

De bewoners hebben ervoor gekozen de tuinkamer aan de zijkant van het huis te laten plaatsen. Een beslissing waar ze geen moment spijt van hebben gehad. "Met het stuk tuin naast het huis deden we niet heel veel. We hadden er alleen een zitje staan. Met de komst van de tuinkamer benutten we deze ruimte veel beter. Niet alleen kunnen we er zitten met elk weertype, we hebben om de tuinkamer heen ook nog ruimte voor twee extra zitjes én onze volledige achtertuin is behouden gebleven. Onze tuin lijkt nu veel groter!"

profiline tuinkamer zijkant huis

Maatwerk voor gashaard

Tussenwand met afvoer

Op het wensenlijstje van de bewoners stond een gashaard in dezelfde stijl als de haard in het huis. Wij hebben er samen met de leverancier van de haard voor gezorgd dat deze wens in vervulling is gegaan. In de tuinkamer is een extra aluminium achter/tussenwand gemaakt met ruimte voor de afvoer van de haard. Maatwerk is over het algemeen voor ons geen probleem, wij denken graag met u mee!

Maatwerk voor gashaard
Verandaling veranda onderdak zonwering Weinor

Zonwering

Houdt de warmte buiten

Deze tuinkamer is voorzien van twee stuks Weinor onderdakzonwering. De zonwering is voorzien van spotjes en kan apart van elkaar worden bediend met een afstandsbediening. 

Screens tuinkamer

Screens

omarm de schaduw

Voor een optimale zonwering zijn rondom screens geplaatst. Deze zijn apart van elkaar te bedienen met de afstandsbediening. Zo zit je altijd heerlijk in de schaduw. 

Verlichting tuinkamer

Verlichting

Functioneel en gezellig

In de liggers van de overkapping zijn dimbare led spots ingebouwd. Of je nu 's avonds een boek leest of gezellig wilt borrelen, met de afstandsbediening is het juiste licht altijd bij de hand.  

Verasol Profiline tuinkamer Harmelen

Ook een Profiline tuinkamer?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking in onze showroom. Wij voorzien u graag van een advies op maat!