Gerenommeerde merken
Uitgebreide showtuin
Persoonlijk & eerlijk advies
Gespecialiseerd in maatwerk
Terrein van de showroom

Profiline tuinkamer Utrecht

In tropische sferen

Profiline tuinkamer Utrecht

Tropische sferen in Utrecht! Deze Profiline tuinkamer is voor de bewoners een klein stukje Indonesië in eigen tuin geworden. Vanuit de woning loop je direct deze heerlijke tuinkamer in. Aan de schuttingkant is gekozen voor een aluminium wand met glazen spiekozijn. Aan de andere zijde is gekozen voor een glazen schuifwand om verbinding met de tuin te houden. Ook de voorzijde is voorzien van glazen schuifwanden. Hiermee kan de tuinkamer dus helemaal open of helemaal gesloten worden. De ronde sierlijst geeft de tuinkamer een zachte uitstraling die helemaal past bij het tropische sfeertje. 

Binnenzijde

De bewoners

Utrecht meets Surabaya

Bewoners Jan en Virgi hebben een stukje tropen naar Nederland gehaald met deze tuinkamer. Jan: 'De tuinkamer is echt de beste aankoop van ons huis! Ondanks het Hollandse weer kunnen we nu op ieder moment volop genieten van het buitengevoel. We waren erg blij met de adviezen van Michel, bijvoorbeeld over de afmeting en montage van de tuinkamer. Ook onze vrienden en familie zijn iedere keer weer enthousiast als ze ons bezoeken. De twee klokken op de wand geven de tijd aan van onze geboorteplaatsen. Mijn vrouw komt oorspronkelijk namelijk uit Surabaya Indonesië. Samen met de tropische aankleding, maakt dat deze tuinkamer voor ons allebei echt als 'thuis' voelt!' 

Bewoners Jan en
Tuinkamer vooraanzicht

Maatwerk montage

Jan en Virgi wilden de tuinkamer graag aan het huis geplaatst hebben. Tijdens het inmeten bleek echter dat er een sierlijst langs het huis loopt. Hierdoor was standaard montage niet mogelijk. In afstemming met Jan en Virgi hebben we ervoor gezorgd dat de Profiline tuinkamer toch naadloos aan het huis geplaatst is. Met een aantal aanpassingen heeft ons montageteam een keurig resultaat neergezet!

Verandaliving maatwerk Versasol profiline

Aankleding tuinkamer

Zonwering, verlichting & verwarming

Uiteraard mag in een tropische tuinkamer zonwering niet ontbreken. Er is gekozen voor onderdak zonwering van Weinor in een mooi lichtgrijs doek. Deze zonwering wordt geleverd met afstandsbediening dus je hoeft je stoel er niet voor uit. Net zoals voor de verlichting. Want ook de led spotjes die in de liggers van de overkapping zijn geïntegreerd, kun je gewoon vanuit je luie stoel bedienen. Voor de wat frissere momenten hebben we ook nog een heater gemonteerd. Daarnaast hebben Jan en Virgi zelf nog een sfeervolle vuurtafel neergezet. Kortom, deze tuinkamer heeft alles in zich voor heel wat dagen en avonden gezelligheid. Wij wensen Jan en Virgi enorm veel plezier met hun mooie tuinkamer!

Zonwering tuinkamer Verandaliving

Advies op maat?

Overweegt u ook de aanschaf van een tuinkamer? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking in onze showroom. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien!